Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: XP nevie nabootovat IBM HDD...

Standardní XP nevie nabootovat IBM HDD...

Dnes som zapojil ako sekundarny - IBM 40GB (FAT32). System WinXP Home bezi pod Seagate B-IV 80GB(NTFS). Vsetko prebehlo normalne.Spustil som prieskumnik,otvoril som disk a hlasilo mi nenaformatovamy disk .. tak som to stornoval,zapol P.Magic 8,zamazal FAT32,vytvoril NTFS,naformatoval a mal som plny pristup na IBM disk.Ked som neskor restart PC,tak mi to vsetko zostalo stat pri "bootovacom" okne WinXP (teda MS WinXP logo a pod tym progress). Vsetko bolo OK,ale tam to zostalo stat,disky v pokoji a progress pokracoval dalej..nechal som to !!10min!! a nic. Standardne mi hned po inicializacii nabehne svetlomodra obrazovka-"Vitejte". Doska aj kable su OK,lebo ked som napojil iny disk,tak vsetko spustilo aj naslo bez problemov. Zistil som,ze IBM viem spustit len tak,ze zmazem alokacnu tabulku (disk je bez nej nepouzitelny). Ked si ju urobim,tak funguje zase do restartu..

CO MAM ROBIT ?? ??

DAKUJEM za kazdu pozitivnu a racionalnu radu!!!
    PC: AMD Athlon 64 3000+ s754, MSI K8N Neo-FSR series, nForce3 250 chipset, 512DDR RAM Kingston 433MHz CL3, 512DDR RAM Corsair 433MHz CL2.5 , Western Digital 160GB Sata2, ASUS GeForce 7600FS 256DDR2, DVDRW LG, DVDROM Sony, 17\" LCD TFT Prestigio, WinVista Business 32bit

Notebook: HP nx6325 , Sempron3500+ 1,8GHz, 1,5GB DDR2 667MHz RAM, ATI Xpress 1150 chipset/GPU, 60GB SATA HDD, DVD RW Pioneer,WinXP PRO SP2+, Ubuntu Gutsy Gibbon

Standardní

Jakekoliv windows maji docela problemy, pokud se disk nechova tak, jak by mel, napr. pokud jsou na nem vadne sektory. Wokna proste predpokladaji, ze disk je v poradku a kdyz nejde cist, tak cekaji a cekaji a nikdy se neodseknou. Taky sem tu mel podelanej disk a ve woknech to byl konec, nenacetl jsem ani seznam souboru, proste nic, nakonec jsem musel komp resetnout. Tak jsem nahodil linux, primountoval disk, okamzite se dostal na soubory a adresare a zacal kopirovat, zachranil jsem vetsinu dat z disku, nektere byly v haji, ale aspon ze tak. Linux proste se zarizenima typu disk pracuje jinak., kdyz nepracuje, tak to nezasekne cely os .
    Tohle bude nejspis problem u tebe. Nabehnou widle, kdyz ten IBM neni pripojenej? Kdyz si ho naformatoval, delala se kontrola disku? Byl ok? Kde co mas zapojeno (cdrom/hdd)? Zkousel si ten ibm v jinem kompu?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Ono mi to už ide. Naformatoval som hlavny disk a nainstaloval novy Windows a uz mi to jede
    len nepoznas nejaky program,ktory by mi skontroloval ten IBM (viem,ze su na nom vadne sektory),ale ktory by sa nezasekol?Lebo ked ho kontrolujem ScanDiskom,tak sa v polovici zasekne a hrabe na jednom mieste..
    THANX
    PC: AMD Athlon 64 3000+ s754, MSI K8N Neo-FSR series, nForce3 250 chipset, 512DDR RAM Kingston 433MHz CL3, 512DDR RAM Corsair 433MHz CL2.5 , Western Digital 160GB Sata2, ASUS GeForce 7600FS 256DDR2, DVDRW LG, DVDROM Sony, 17\" LCD TFT Prestigio, WinVista Business 32bit

Notebook: HP nx6325 , Sempron3500+ 1,8GHz, 1,5GB DDR2 667MHz RAM, ATI Xpress 1150 chipset/GPU, 60GB SATA HDD, DVD RW Pioneer,WinXP PRO SP2+, Ubuntu Gutsy Gibbon

Standardní

Zkus Norton DiscDoctor z Norton Utilities.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání