Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Samsung 710T, je to normalni?

Standardní Samsung 710T, je to normalni?

mam novy LCD 710T, je krasny, zadny vadny pixel. je to muj prvni LCD. Mel bych dotaz, normalne kdyz neco sleduju tak vse je krasny ale kdyz se nahle podivam na roh monitor tak se musim jakoby znova zaostrit nez bude obraz ostry. Mam Radeon 9600, a pouzivam DVI.
    Rozliseni 1280x1024 pri 75Hz.
    Je to normalni u LCD?

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Tvoje oči niesú LCD-kompatibilné. Upgraduj ich aspoň na model EYES 2.01

BTW: to je vec zvyku, prispôsobíš sa...
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

Senior Member Avatar uživatele Lada Kolar
    Věk
    39
    Vliv
    275

Standardní

zkus si LCD přisunou trošku blíž, třeba ti to pomůže
    Some parts of this post may be considered violent or cruel

Standardní

Oci jsou v Pohode, zkousel jsem jinou grafiku ale porad to same, kdyz se nehybu a kdyz se divam do jednoho mista tak je v pohode, ale jakmile se podivam jinam a nebo se hybu tak vidim takove tecky.
    V praci mame hodne LCD a nedelaji to. Zacinaji mi z toho bolet oci jak porad musim zaostrit. Nevim jestli by to bylo na reklamaci. videl jsem v obchode 172x a rozhodne to nedela.
    Jeste ho zkusim dat jinam jestli to nepomuze.

Standardní

Ja si zase v rozich vsiml takoveho jakoby "zazrneni". Mozna je to neco podobneho o cem pises ty, ale jakmile jsou oci na jednom miste, tak nic nevidis, ale jakmile presunes zrak jina,m, vidis, jak se to jakoby "zasumelo".
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Standardní

jo, je to ono, konecne mi nekdo rozumi nevis nahodou cim to je a nebo jestli se to da nejak opravit?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání