Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: MSI 865neo2 PFS...nebootuje když je vyplej šuplík??

Standardní MSI 865neo2 PFS...nebootuje když je vyplej šuplík??

Mám problém, koupil jsem MSi 865neo2 pfs. Mám Klasíckej hdd a plus šuplík, sranda je v tom že když je šuplík vyplej (prostě jen otočenej klíč tak ta deska nenabootuje jen do biosu a tam na tom řadiči hlácí že na něm nic není, ikniž ho nastavím na "none" tak stejně nenaběhne.
    .. A když je tak kouslá a já buďto otočím klíčkem a disk zapnu nebo ho ppovisunu tak najednou voala. Předtím jsem měl MSI BX Mastra a nic stačilo jen vypnout a zapnoout šuple nemusel jsem ho furt tahat ven. Co stím poraďte dííík prostě my to příjde že se tý desce nelíbí že je tam připojenej disk bez šťávy a stávkuje ....

Senior Member Avatar uživatele Valhalla
    Věk
    37
    Vliv
    277

Standardní

Ten normalni disk je na PATA ci na SATA, jestli na SATA , zkus zapnout podporu pro PATA+SATA v BIOSu, melo by stacit ze podporu PATA
    PS. vobevi se ti ksanda s mechanikama
    猿も木から落ちる。

MacBook White 2010, 5GB RAM, 250GB disk
    Yama-jii: Asus 6738RB (1,6GHz Dothan, 1GB+192MB RAM, 9100 IGP (64MB)
    mobility provided by HTC Wizard (T-mobile MDA Vario I version)

Standardní

primari/ master mám hlavní
    a secondary/master mám šuplík ..a secondary/slave ..cd-rom

na sata..nic ..
    prosím kde, nebo kdo má nejnovější bios na tuhle desku já tam mám z továrny verzi 3,4 a na internetu u MSI jsem našel jen nejakou scestnou verzi 1,2 ro neo2

Senior Member Avatar uživatele Valhalla
    Věk
    37
    Vliv
    277

Standardní

Hm, tak to je dost zahadny s tim HDD, jestli sem to dobre pochopil, jinak uz zadnej novejsi BIOS pro tvoji desku zatim jeste asi neni, zkus jeste vyzkouset tu blbost co se ji rika LiveUpgrade ci tak nejak.

PS. Do MSI uz nikdy nepudu, mel sem predtim pohodovou grafiku a BT USB key, tak sem to skusil,ale tahle deska je naprosto priserna, (alespon revize 1.2), i kdyz by mela jet na FSB 200, tak zacina tuhnout nekde na 150, zkousel sem tam davat P4c a jelo pouze na 133, na 200 se nespustilo a bejt mesic bez desky a tim i bez PC si nemuzu dovolit(vim jak dlouho jim trvala grafika)
    猿も木から落ちる。

MacBook White 2010, 5GB RAM, 250GB disk
    Yama-jii: Asus 6738RB (1,6GHz Dothan, 1GB+192MB RAM, 9100 IGP (64MB)
    mobility provided by HTC Wizard (T-mobile MDA Vario I version)

Standardní Re: MSI 865neo2 PFS...nebootuje když je vyplej šuplík??

Citace Původně odeslal lucass
    ... prostě my to příjde že se tý desce nelíbí že je tam připojenej disk bez šťávy a stávkuje ...
    BINGO
    neboj, dělá to víc desek, ne jen ta tvoje
    Mě naopak nebaví mít v šuplíku klíček (když mi upadne na zem, tak si ho s největší pravděpodobností šikovně kopnu pod skříň ), tak jsem zámek vyřadil z provozu a povytahuju šuplík.
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání