Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: WB

Standardní WB

Chcel by som si kupit kompled set vodneho chladenia som zo slovenska a chcel by som nieco vykonnejsie ako to co vyraba vodnechladenie.sk.
    1.
    (slovakom)Chcel by som vediet ake mate skusenosti s kupov a od koho ste kupili.
    2.
    (vyrobcom)Chcel by som vediet kto z vas by bol schopny poslat bloky na slovensko.

Banned mince Avatar uživatele Nigga
    Věk
    41
    Vliv
    0

Standardní

Ja som kupoval bloky od Ertyho (link). S blokmi som spokojny, posta na Slovensko nebola problem (cca 200,- Kc - obchodny balik).

Myslim, ze kazdy, kto vyraba bloky ti ich posle na Slovensko bez problemu, takze, sa len musis rozhodnut, ktore chces kupit.

Moderátor Avatar uživatele NOD
    Věk
    45
    Vliv
    294

Standardní

No pouzivam WB od K&P cool a je fakt dost dobre.poslali to na SK bez problemov takze urcite ten kto robi bloky tak ti to bez problemov posle na SK
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

Standardní

Ja mam thermaltake BigWater z www.tntrade.sk a slape uplne bez problemov. keby si odtial nieco chcel tak napis, mam tam zlavu.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Senior Member mince Avatar uživatele LtK
    Věk
    51
    Vliv
    296

Standardní

Ja mám bloky od Galaxiho a sú dobré...
    Posielal mi ich síce ku známym do Prahy, ale nemal by byť problém ani na SK...
    i5 2500K, Asus Maximus IV Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, Gigabyte GTX480, Intel 320 160GB + 3,64TB HDD by 4xWD, LG GH22LS30, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
    Under construction: C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), Asus Maximus II Gene, 4x2GB DDR1066 Kingston HyperX, NVidia Asus 280GTX

Standardní

No vyberat je z coho .. galaxi, radekB ... zalezi natom ze kolko do toho xces investovat a ako xces aby to vyzeralo. S posielanim na slovensko by nemal byt ziaden problem ... ak by bol obrat sa na mna nejak to poriesime . Komercne chladenia nedoporucujem ... doporucujem prave vodnikov od chalanov z tade, cize galaxi alebo RadekB alebo Erty .. su to odost vykonnejsie chladenia.
    HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...

Standardní

Mam rozpocet +-3000SK a chcel by som nieco vykonnejsie mam ale strach kupin neaku vec ktora na druhy den uz nude total smejd co uz sa mi parkrat stako. Mam vsetko potrebne okrem blokou. Cerpadlo
    sicce nova 1300l/h. a trubky 10/12 silikonove preto by maly odpovedat aj fitingi.

Mam vsak zlu skusenost s galaxim ktory mi odmitol poslat na slovensko kvoli komplikovanosti . Chcel by som nieco celomedene a snazim sa zohnat roztok AU2O oxid strieborny na pokovovanie kedze striebro nekoroduje.

Rozmyslal som aj nad moznostou dat si vyfrezovat vlastneho bloku ale v blave mi neako ludia nerozumeju ked poviem frezarovy ze chcem vodnika tak kuka ja keby som chcel od neho ufo a mal som len jednu pozityvnu odpoved aj to s tym ze nemaju noznost sa tym zaoberat kôly nedostatku kapacity.

Senior Member Avatar uživatele Snorri
    Věk
    37
    Vliv
    284

Standardní

Ja som kupil za 1220sk blok, cerpadlo, hadicku na www.vodnechladenie.sk
    radiator tam hodim zo skodovky...
    ASUS F3 series - powered by Core 2 Duo T5500 + Geforce Go 7300

Standardní

Citace Původně odeslal Kraser
    Chcel by som nieco celomedene a snazim sa zohnat roztok AU2O oxid strieborny na pokovovanie kedze striebro nekoroduje.
    ...o tej korozivnosti striebra by som pomlcal, ale da sa zohnat ten roztok na postriebrenie v GME
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    Citace Původně odeslal Kraser
    Chcel by som nieco celomedene a snazim sa zohnat roztok AU2O oxid strieborny na pokovovanie kedze striebro nekoroduje.
    ...o tej korozivnosti striebra by som pomlcal, ale da sa zohnat ten roztok na postriebrenie v GME
    Striebro je na dve veci...
    Keď chceš ochranu, tak nikel (niklovací roztok tiež kúpiš v GME) alebo pochrómovať (to si musíš dať spraviť niekde do firmy)
    ...alebo proste iba ošetriť silikónovým olejom alebo bezfarebným lakom (iba z vonkajšej strany)
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání