Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: duron+sis a 70 stupnu !!!

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní duron+sis a 70 stupnu !!!

lidicky help ja se asi zblaznim ...
    mam desku s sis 735 + Duronka 800 + chladic Evercool (typ neznam, ale bude to jeden z tech slabsich kousku)
    pohral jsem si s taktovanim a momentalne ficim na 8*112 VCore 1,85. V biosu mi ukazuje vetrak cca 6500rpm a pri zatezi procak vylitne na 70 stupnu!!! a to mam prosim pekne bigtower
    co s tim??

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Já jsem měl na svém XP v zátěži 74°C, sundal jsem a nasadil znovu chladič, a klesla teplota o 10°C. Zkontroluj, jestli dobře dosedá na jádro, očisti to a dal bych tam trochu pasty. Kolik jsi měl teplotu předtím?
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Senior Member
    Vliv
    287

Standardní

2maxr: zkus v nazvu thredu trosku popsat vo co go? help chce nekdo v kazdym druhym thredu
    Jinak jak psal Millisx, sundej chladic namaz pastou, nandej-dbej na spravnej pritlak a jestli teplota neklesne, tak vem ten chladic, votevri vokno a vyhod ho Ne jeste z nej muzes narezat pasivy na pameti
    P4 3.4GHz NW - Radek-B Cascade WB, Saphire ATI Radeon 9800 Pro - Radek-B GPU WB, Asus P4C800 Vcore stable Vmod - Swiftech MCW20 NB WB, 2x512MB A-DATA DDR 500, Casetek Midi Server 1019 Al+plexi bocnice, 2x Hitachi 120GB on Intel SATA raid - Galaxi HDD WB, Lite-on CD-RW 52x32x52 , Genius home theathre 5.1, Sound blaster Audigi2, Logitech MX 500, Belinea 17\" Flat, Zcom XI-626, Ronja Tetrapolis, Enermax EG465 460W

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    38
    Vliv
    295

Standardní

to ze mas bigtower neznamena ze vevnitr nemas dusno ...
    takze jestli nemas vetranou case vydel bych problem tam ...
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Standardní

Citace Původně odeslal Fila
    2maxr: zkus v nazvu thredu trosku popsat vo co go? help chce nekdo v kazdym druhym thredu
    Jinak jak psal Millisx, sundej chladic namaz pastou, nandej-dbej na spravnej pritlak a jestli teplota neklesne, tak vem ten chladic, votevri vokno a vyhod ho Ne jeste z nej muzes narezat pasivy na pameti
    neboj uz sem to upravil

sundej chladic namaz poradne pastou a zkus to znovu
    mas pruvan in case ?
    zdroj na stojaka nebo na lezaka ?
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

voky: sorrrryyy ))
    tak ja to zkusim znovu namazat - uvidime
    zadne pridavne vetraky (krome gpu+hdd ) nemam takze s tim pruvanem asi nic moc - ale teplota je slusna cca 24-26 stupnu
    zdroj je nalezaka - cca 8-10 cisel nad deskou

Standardní

no ale nejdriv verat procak na default a teplota musi sedet tak jak tomu procaku prislusi, pokud to tak bude posilis chlazeni a pak taktujes .. jinej postup neexistuje !

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

pocket: mno tak to by mne zajimalo jaka je default teplota duronka 800 bez zateze a pri zatezi!!

dal jsem na xladic pastu (obyc keramiku) a teplota je tak na 60 stupnu po 30 minutach burnu. Pak jsem si troxu pohral se vzduxem ve skrini - mel jsem ve 2 spodnix pozicix oddelane zaslepky, tak jsem je tam vratil, vysledek - teplota unitr 30 stupnu, procak 58 pri zatezi
    jinak ten vetrak vypada takhle http://www.evercool.com.tw/products/nd2.asp ofsem je na nem 6500rpm vetrnik

Standardní

Citace Původně odeslal maxr
    pocket: mno tak to by mne zajimalo jaka je default teplota duronka 800 bez zateze a pri zatezi!!

dal jsem na xladic pastu (obyc keramiku) a teplota je tak na 60 stupnu po 30 minutach burnu. Pak jsem si troxu pohral se vzduxem ve skrini - mel jsem ve 2 spodnix pozicix oddelane zaslepky, tak jsem je tam vratil, vysledek - teplota unitr 30 stupnu, procak 58 pri zatezi
    jinak ten vetrak vypada takhle http://www.evercool.com.tw/products/nd2.asp ofsem je na nem 6500rpm vetrnik
    no vidis ... BURN je extrem .. vesmes malo kdy v aplikacich i hrach se vyskytnes v takovy zatezi a kdyz tak jenom na moment .. ale dej tam poradnou pastu ASIII

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Identifikace MB podle AIDA reportu
    Založil Polo v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 07.02.2005, 18:20
  2. Váš názor na starší notebook-viz více v dalším popisu...
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra Notebooky
    Odpovědí: 37
    Poslední příspěvek: 15.01.2005, 21:48
  3. HORKY DURON !!!! 74 C
    Založil Mystery-Evil v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 05.06.2003, 00:31
  4. Tak se pochlubte
    Založil Luks v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 66
    Poslední příspěvek: 06.05.2003, 14:49
  5. SiS nový IDE ovladač