Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: P4 2.8-ohodnoťte sestavu + vyřešte problém

Standardní P4 2.8-ohodnoťte sestavu + vyřešte problém

ahoj, omlouvám se, přesně jsem nevěděl do které časti fora muj dotaz nasměrovat..
    Potřeboval bych ohodnotit moji sestavu z tohoto důvodu:
    PCčko jsem si postavil kvůli hrám, protože jsem hráč, pořád jako každý jiný jsem ho vylepšoval. nyní čím dál tím víc zjištuji, že mám poměrně málo času na hry, a když už se nějaká objeví, stejně ji nehraju, protože mám jiné aktivity..PC už vlasně zapínám jen aby mi hrála nějaká muzika, a občas si udělám nějaké DVD...
    proto jsem začal přemýšlet zda se ho nezbavit a nevzít NB, kde si sice nezahraju, alespon myslím, ale muziku si budu moc taky poslouchat...na druhou stranu, zase tak mobilní nejsem abych HO tolik potřeboval...
    to je nyní problém, který nemužu vyřešit..
    mám ho prodat a jít do NB, a nebo radši si ho nechat, vykašlat se na NB a spočítat si kolik sem v něm nechal a kolik bych prodělal..
    sestava:
    P4 2.8GHz, ASUS P4P800, 1GB RAM, DVD-+RW, Combo TEAC, Sapphire 9800PRO, 2x120GB HDD, 5.1zvuk, LCD NEC 1760NX

děkuji za Vaše reakce...
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Standardní

To je inac dost blba otazka... zalezi na tebe, ako velmi ten notebook potrebujes... keby ja som mal taku dilemu, tak by som si radsej nechal ten komp, pretoze komponenty do PC idu strasne rychlo dole, NB keby som kupoval tak JEDINE kvoli mobilite, stale ma odradza pomerne kratka vydrz baterie, ked "to" na teba pride, na NB nemozes nic poriadne zahrat (resp. ked mas nabuchany NB tak hej, ale len pol hodinu lebo to strasne zerie baterku). Jaj a este som zabudol hmotnost NB... vlacit to so sebou nie je bohvieco. Teda na tvojom mieste by som ostal pri tej zostave, (jedine ze by si na nu mal velmi dobru ponuku) a ked notebook, tak daky xtra maly (12.1''), xtra lahky, s nejakym ULV Centrinom (zhruba 900 MHz su ULV, nie?) nech to vydrzi prehravat mp3 do umoru
    To je moja predstava idealneho mobilneho zariadenia...
    Ale fakt zalezi na tebe, ako velmi chces ten komp predat a ako velmi chces ten notebook...
    ked som bol na fore aktivny, tak som doma chladil toto:
    DEEDEE: Asus P4C800-E Deluxe, Intel P4 Prescott 3.0GHz@3.72GHz + Zalman 7000B Cu, DDR 2x256 MB Twinmos 400MHz CL 2.5, Asus 8420 (GF4 Ti4200) 250/445@350/580 with Zalman ZM80D-HP, iiyama LS902 Vision Master 1451, CD-RW Asus CRW-5224A, Seagate Barracuda 7200.7 SATA 160GB + 7200.10 SATA 320GB, case Enermax CS-B031-TBB, power supply Enermax Liberty ELT500AWT, cooling rodinka Nexusov... v lete netaktim, kurit treba v zime...
    Thunderbird: Asus P4G8X Deluxe (Granite Bay chipset), Intel P4 NW B 2.4GHz@2.8 GHz + Titan TTC-CW7TB, a tak dalej...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání