Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: AMD Atlon XP 2000+ na 2600+ Co vy na to

Standardní AMD Atlon XP 2000+ na 2600+ Co vy na to

Chcem sa Vás opytať či už niekto skúšal pretaktovať procák AMD Atlon XP 2000+ na 2600+. Mne uz stratil zaruku tak som to vyskúšal. Zatiaľ fakčí v pohode. Teploty sa po nejakých 3D hrách pohybujú okolo 48-50 stupňov celzia. Pri taktovaní som iba zmenil fsb zo 133 na 166 x 12,5 násobič. Poraďte mi prosím či to tak môže byť, alebo čomu sa mám vyvarovať aby mi neodišiel. Popredu dík. Franto
    Athlon64 2800+(1800), Thermaltake Fanless 103, 1024 DDRAM 400MHz GoodRAM, 80 HDD IBM - Hitachy Sata, Sapphire ATI 9600 Atlantis 256MB/128 Bit, MSI K8T Neo FSR, Creative T5900, SB Audigy 1

Standardní

zkus trosku cist nez se zeptam...je tu plno navodu jak na pretaktovani a plno zkusenosti

jinak zatim si vedes dobre s OC... ale jeste ho trosku potrap az bude nestabilni tak zvedni trosku voltaz a uvidis kam az ho dostanes... nad 60°C uz ho netrap ...ono v techto horkych dnech taktovat moc nejde .... stabilitu otestuj treba programkem Prime 95, Super Pi, ...
    ALE HLAVNE SI PROCTI forum ...

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní

to je dotaz

1) asi by to chtelo rict, co to je za jadro, ale neni to nutne, kdyz to jede tak pekne tak to asi Palomino nebo Thoroughbred A nebude

2) vyvaruj se voltaze nad 1,85V a teplot nad 65°C (muj nazor, kazdy ma jiny, lidi se v tomhle dost neshoduji )

3) poradne to otestuj nejakym softem... nejlepe prime, jestli na prime neveris tak tam pust treba 10x po sobe 3D Mark a kdyz vse poslape jak ma, asi je to ok

4) hlavne dobre chlad, at ti to neshori.... pokud to system dovoli, sniz nasobic a zvys FSB

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ufff v brzke dobe asi pozadam adminy o prideleni privatniho tlacitka "TO JE SLEPEJS"
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání