Mám na mysli jakousi bílou hmotu na koncovkách IDE kabelů.Jenom těch zapojených mám to i u kabelu k disketovce.Nevím dřív jsem si toho nevšiml.Není možný,že to tam napatlali při výrobě?
Dík za odpovědi.
Mám na mysli jakousi bílou hmotu na koncovkách IDE kabelů.Jenom těch zapojených mám to i u kabelu k disketovce.Nevím dřív jsem si toho nevšiml.Není možný,že to tam napatlali při výrobě?
Dík za odpovědi.
One more turn, one more turn, one more turn .....
To bude asi takova ta hmota, kterou se zajistujou ruzny spoje. Nejspis budes mit pocitac koupenej jako sestavu.
Kdyz si to chces udelat doma, da se koupit takova tavna pistole a do ni se strkaj umelohmotny trubicky. Ta pistole je roztavi a ty tim muzes prave takovyhle veci upevnit.
CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520
Jo je to koupený jako sestava,pro zasmání je to Autocont.Dík
Ale stejně si říkám,že to asi zrovna dvakrát užitečný nebude.Spíš naopak hnusně to leze z koncovek.
Je to asi normalni silikon kterej se pouziva v tavnych pistolich. Nevim co se ti na tom nelibi - kdyz ti to zavazi, tak to dej nozikem pryc.Původně odeslal almanil
PS: lepsi nazev threadu te nenapadl ?
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Uzitecny to nebude? Jde o to, ze kdyz si nekdo koupi sestavu, predpoklada se, ze se do toho nebude rejpat. A je to tam kvuli zvyseni spolehlivosti, to je snad jasny. Ja bych takovouhle kravinu dal nerozeiral![]()
CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520
NenapadlPůvodně odeslal Petrt
.Ono to jde i odervat,ale me zajimalo k čemu to tam je.Nevypadalo to ,že to tam je dany uplne umyslne.
Je to tam k zajisteni konektoru, taky to u nas ve firme delali jeden cas kdyz chodili reklamace po preprave mi nejede disk.... Je to levnejsi nez pouzivat poradny kabely. Ty doby jsou nastesti uz pryc....Původně odeslal almanil
A to jako ze kdyz to tam nevypada umyslne tak to tam nekdo dal pro srandu nebo co ?![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
Nemyslel jsem,ze je to tam pro srandu,ale ze ty koncovky jsou smejdy a roztikaj se.
No ale tak tomu na 50% jePůvodně odeslal almanil
Proto tam je ta hmota...
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
neuveritelne. otazka lepsi nez nazev topicu...![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)