Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: vracei zbozi-mam narok na vraceni penez?

Standardní vracei zbozi-mam narok na vraceni penez?

Chtel jsem se zeptat, jak to je s osobnim nakupem? Pred par dny jsem si koupil nejaky HW s kterym nejsem spokojenej a chtel bych ho vratit a dotat za nej Z5 penize? Mam na to narok, kdyz jsem toto zbozi kupoval osobne v prodejne?
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Co to znamená nejsem spokojen ? Jakože jsi zakoupil grafiku a nemá ten výkon co jsi čekal ? Pokud má nějakou vadu, tak je možno reklamovat.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní Re: vracei zbozi-mam narok na vraceni penez?

Citace Původně odeslal Neller
    Chtel jsem se zeptat, jak to je s osobnim nakupem? Pred par dny jsem si koupil nejaky HW s kterym nejsem spokojenej a chtel bych ho vratit a dotat za nej Z5 penize? Mam na to narok, kdyz jsem toto zbozi kupoval osobne v prodejne?
    Pokud jsi to nekoupil na dobírku nebo obdobně, tak v zákoně nenajdeš oporu, leda by bylo zboží vadné, nebo ještě v případě, kdy byly prokazatelně inzerovány parametry výrobku, které ve skutečnosti nemá... jinak je na vůli prodejce, jestli ti zboží vezme zpět (někdy ne, někdy klidně, někdy za nějaké storno).
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Standardní

Aha, tak uz je me to jasny. Ne jen sem si koupil MX510 je to naprosto super mys-lepsi jsem nemel, ale nejak me uplne nesedi do ruky, tak proto jsem se ptal. Tak nic se nedeje, necham si ji.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

Aha, tak uz je me to jasny. Ne jen sem si koupil MX510 je to naprosto super mys-lepsi jsem nemel, ale nejak me uplne nesedi do ruky, tak proto jsem se ptal. Tak nic se nedeje, necham si ji.
    muzes si ji nechat vymenit, pokud je v rozporu s kupni smlouvu (viz FAQ). pouze jestli jsi ji koupil pres internet, tak ji muzes behem 14 dnu bez udani duvodu vratit
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

Hele, to že v zákoně pro tvé vrácení není opora, ještě neznamená, že to nejde... zkus se u toho prodejce aspoň optat... tipicky obchody jako Tesco, Hypernova, Globus apod. berou zboží zpět do 14-30ti dnů bez problému, ale byl jsem svědkem i toho, že třeba Softcom (Computershop) vzal zpět od zákazníka ramku za nějaké storno zpět... proto se aspoň zeptej...
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Standardní

Citace Původně odeslal Vykuk
    Hele, to že v zákoně pro tvé vrácení není opora, ještě neznamená, že to nejde... zkus se u toho prodejce aspoň optat... tipicky obchody jako Tesco, Hypernova, Globus apod. berou zboží zpět do 14-30ti dnů bez problému, ale byl jsem svědkem i toho, že třeba Softcom (Computershop) vzal zpět od zákazníka ramku za nějaké storno zpět... proto se aspoň zeptej...
    No ja jsem to prave v Sofcomu koupil. Jo zeptam se a uvidim co me na to reknou.

Senior Member Avatar uživatele jago
    Vliv
    279

Standardní

No v CC mají 3 dny na vrácení zboží,pokud ho koupíš přímo na prodejně....po 3 dnech ti dají nějaký stornopoplatek

CC BEST
    CPU-Intel 2160@3000MHz[300*8]voltage=1,39V ,CHladič-Scythe Ninja plus ,Deska-Gigabite P35-DS3L, Paměti-Transcend Overcl. kit 2x1GB 800MHz@900MHz v dual chanel,voltage 2VGrafika-Gigabyte X1650XT@m-1550 c-640 cooling pasive Monitor-Samsung 710T Disk- 2x Hitachi 7K250 160GBSATA ,Zvuk-SB Audigy,naLogitech 5300,Myš a Klávesnice-Logitech LX-500,Case-Chieftec LBX-01-B-B-SL,Zdroj-Enermax 400W Liberty @Debian(XFCE).
    NTB-DELL XPS 1330, RAM-4GB,C2D@2GHz,GK-8400GS copper mode @Ubuntu(XFCE)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání