mam od kámoše 20ti minutový video,je ve formatu/ma koncovku/ mpeg a velikost 732MB.Ano neni zkomprimovaný.Poradí někdo ňákej prográmek kterym to můžu nak šikovně zkomprimovat?Dyž sem použil DVD2AVI tak mi to nagrabovalo,ale bylo to bez zvuku....
mam od kámoše 20ti minutový video,je ve formatu/ma koncovku/ mpeg a velikost 732MB.Ano neni zkomprimovaný.Poradí někdo ňákej prográmek kterym to můžu nak šikovně zkomprimovat?Dyž sem použil DVD2AVI tak mi to nagrabovalo,ale bylo to bez zvuku....
Uff, člověče, já jsem sice osobně proti tomu, psát nováčkům a´t použijou hledání, ale tohle je do nebe volající...
Ale abys neřek, tak zkus např:
dr. DivX http://www.divx.com/
Virtual Dub (najdeš googlem)...
Flash MPEG
atd atd atd atd
Asus COMMANDO bios 803, Core DUO 6400 (3,5GHz, 440 FSB), Gainward 8800GTX, 2x Raptor 150 (RAID 0) + 400GB Seagate, 2GB DDRII Kingston 677, SATA Barča 400GB, EIZO 1931
virtual DUB mi nejde...dyz to chci tim otevrit napise mi to ze je to spatnej format...to dalsi skusim
Některý video soubory mají poškozenou hlavičku, zkus ve virtual dubu dát alternativní otevření - pod open file je nějaký zaškrtávátko - další možnosti při otevírání nebo tak nějak. Potom zkus zaškrtnout nějaký volby, jako např. znovu vytvořit klíčové snímky...
Asus COMMANDO bios 803, Core DUO 6400 (3,5GHz, 440 FSB), Gainward 8800GTX, 2x Raptor 150 (RAID 0) + 400GB Seagate, 2GB DDRII Kingston 677, SATA Barča 400GB, EIZO 1931
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)