Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Problém s SL-75FRN2-RL

Member Avatar uživatele SECRET_AGENT_BOND
    Vliv
    277

Standardní Problém s SL-75FRN2-RL

Koupil jsem si Solteka SL-75FRN2-RL a mam s nim problémy-nejdřív jsem musel sehnat jinou paměť (Samsung se mu nelíbil...) a když už jsem sehnal v pohodě Kingmax,tak sice nainstaluju W98, ale jakmile tam chci hodit XPecka, tak mi nenaběhne ani ta úvodní stránka instalace,kde se vybírá,jestli chcete opravit stávající verzi nebo pokračovat s instalací novýho systému. Výkonný jádro a všechny ty ostatní ovladače v úvodu instalace se načtou,ale pak je black screen a blikající dosáckej kurzor. Pokuď vezmu HDD s už nainstalovanym systemem na NForce2ultra ,tak OS nenaběhne a zase black screen a blikající DOS kurzor. Zkoušel jsem snad už všechno možný,měnit FSB,jumpery na descce, BIOSy jsem taky střídal. Přitom na FRN3-L (na který momentálně jedu) je to všechno fpoho... CO S TIM
    MB Gigabyte K8NS-Ultra S939, AMD Opteron 144@ Athlon FX-55 at 1,45V, PrimeCooler HCIV+ Cu, 2x512MB Geil with UTT chips, SAPPHIRE ATI RADEON 9500 PRO@ 380/640 MHz with ThermalTake Schooner CL-G0009, HDD WD 1200 120GB, CD-RW LITE-ON 32123S,DVD Pioneer 106S, CoolerMaster Musketeer II, PSU KME 500W

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní Re: Problém s SL-75FRN2-RL

Citace Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
    Koupil jsem si Solteka SL-75FRN2-RL a mam s nim problémy-nejdřív jsem musel sehnat jinou paměť (Samsung se mu nelíbil...) a když už jsem sehnal v pohodě Kingmax,tak sice nainstaluju W98, ale jakmile tam chci hodit XPecka, tak mi nenaběhne ani ta úvodní stránka instalace,kde se vybírá,jestli chcete opravit stávající verzi nebo pokračovat s instalací novýho systému. Výkonný jádro a všechny ty ostatní ovladače v úvodu instalace se načtou,ale pak je black screen a blikající dosáckej kurzor. Pokuď vezmu HDD s už nainstalovanym systemem na NForce2ultra ,tak OS nenaběhne a zase black screen a blikající DOS kurzor. Zkoušel jsem snad už všechno možný,měnit FSB,jumpery na descce, BIOSy jsem taky střídal. Přitom na FRN3-L (na který momentálně jedu) je to všechno fpoho... CO S TIM
    zkus jeste jednou vymenit pamet za jinou!Ja jednou stavel pc s touhle deskou a pameti PQI a to sami co se stalo tobe win98 sli ale prechod na WinXP uz ne!!Tak jsem tu pamet vymenil za jinou PQI a najednou vse OK
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Member Avatar uživatele SECRET_AGENT_BOND
    Vliv
    277

Standardní

Tak já jí ještě nebudu vracet a zkusim teda ještě někde sehnat paměti, nemyslíš, že by to moh odhalit GoldMemory?
    MB Gigabyte K8NS-Ultra S939, AMD Opteron 144@ Athlon FX-55 at 1,45V, PrimeCooler HCIV+ Cu, 2x512MB Geil with UTT chips, SAPPHIRE ATI RADEON 9500 PRO@ 380/640 MHz with ThermalTake Schooner CL-G0009, HDD WD 1200 120GB, CD-RW LITE-ON 32123S,DVD Pioneer 106S, CoolerMaster Musketeer II, PSU KME 500W

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
    Tak já jí ještě nebudu vracet a zkusim teda ještě někde sehnat paměti, nemyslíš, že by to moh odhalit GoldMemory?
    s Goldmemory sice zjistis jestli je pamet ok ale stejne si moc nepomuzes. musis zkusit jiny pameti tahle deska je na pameti hodne vybirava (vim ja co jsem mel s ni litani) kdyz ti ale pc nabehne a blika kurzor to bude ze pameti jsou moc "vytahly" tak zkus ubrat casovani,fbs a nebo trosku pridej voltage (do pameti).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání