Zdravim
Chtěl bych poprosit o radu.
Nedávno sem si doma udělal menčí vychytávku, provrtal jsem z pokoje do obýváku díru do zdi a protáhl Tv-Out z compa do TV + audiokabel(klasickej kabel, na jedný straně Jack na druhy cervenej a bilej banán) kterej sem zapích ze zádu do Hifivěže. Vše bylo ok, ale do tý doby než jsem zapnul Hi-Fi a nastavil Aux. Po-té začal levý reproduktor hrozně divně nepatrně šumět a jakoby dunit, jako by ho něco rušilo Když koukám na filmy tak musim na HiFi věži (Panasonic) zesílit decibely alespoň na -30db aby se ten ošklyvej šumot (nebo jak bych to nazval) ztratil Což znamená že při některých hodně zvukově náročných scénách to neslyšim ale musim to trochu ztlumit aby to tak neřvalo a zase při některých scénách kdy nejni v pozadí žádná hudba nebo zvuk a herci se jenom baví tak je to docela znatelně prudérní ten šum
Prosim o radu jestli někdo neví čim by to mohlo bejt třeba jestli to něco neruší?
Tak před 2rokama jsem to praktikoval taky na skoro uplně samých komponentech a vše bylo v pořádku, tak v čem je problém? Poradíte...? Předem díky...