Existuje sposob ako spustit TS server na W2k prof![]()
Existuje sposob ako spustit TS server na W2k prof![]()
- When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
- Being happy insn't having everything in your life be perfect.
Ne ten od MS. MS Terminal server musí běžet na Windows 2000 Server nebo Windows 2003 Server. Nevím jak Citrix do toho nedělám.
Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.
Na jednoduchou otázku jednoduchá odpověď - NE. Otázka je, k čemu to potřebuješ, "pár" věcí už se tady ohledně remote connections ve winech probralo, zkus pohledat ...
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
Lebo by som rad pouzival Terminal Clienta na remote pripajanie na moj PC (mam W2k, prechod vyssie neplanujem). Ale nainstaloval som uz PC-Duo a fici spolahlivo zatial, PCany akosi sa nechcel konektovat a potom som skoncil s nejakym bugom a podla symantecu mam preinstalovat app.
a preco ti nestaci VNC?
hmm, neviem, TSc je skoro vsade, nemusim instalovat dalsie veci a VNC pokial viem sa s AD spojit neda
Nevim, proc nechces XPcka (a je mi to jedno),ale kdybys je mel, tak k nim se muzes prihlasit pres TS, ale vzdy muze pracovat pouze 1 uzivatel.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Jo to viem, ale proti XP mam vazne osobne vyhrady (vysvetlene aj tu niekde)Takze XP zatial urcite nehrozi.
Ja mam zase docela spatne zkusenosti s nizsima widlema. W95, 98 - to byly vsecko strasny nestabilni "systemy". Dokonce i win2000 nebyly tak stabilni. Take jsem nemel rad XPcka, vyznaval jsem 2k, jenze jednoho dle mi prestali nabihat, neco se podelalo a neslo to spravit. V tu dobu jsem zrovna potreboval OS, kde by mohlo bejt prihlaseno najednou vic uzivatelu, coz ve 2k nejde, tak jsem XP zkusil, chvili jsem s nima valcil, ale nastavil sem je jako ve 2k (az na uvodni obrazovku) a zalibili se mi, hlavne stabilita.
Na tvou puvodni otazku... podle meho nazoru to nejde. Mozna by sis mohl nainstalovat win2000 server, povypinal by sis ty serverovy veci a muzes s nim normalne pracovat. K temhle widlim se muze pres TS prihlasit dokonce vice uzivatelu a pracovat zaroven.
Jinak to asi fakt nepude, nechci te presvecovat, ale zkusil si XPcka nekdy?![]()
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
No ja som bol najspokojnejsi s ME z 9x rady a s W2k z NT rady. XP som skusal hned ako vyslo doma a ako tu niekde pisem tak robim na nom 12h v praci. Skiny su nepouzitelne, default W2k vyzera hrozne na XP, orig W2k skin do XP som nenasiel zatial a potom par "drobnych" user friendly bugov co mi tam velmi chybaju oproti W2k.
W2k server u mna doma nie je riesenie. Na to by som nepotreboval server ktory mam na lavoboku. Okrem toho je lahsie pouzivat uz rozbehane PC-Duo ako reinstall windowsu
.
Inac som dnes v praci rozpraval s kolegom a ten mi povedal ze sa da spustit TS na prof, ze je priamo nieco od MS co to spusti, ze on to tak pouziva na viacerych PC, ale nedostal som sa uz k tomu vyzistit viac. Tak ked budem najblizsie v praci (utorok) tak sa spytam a potom to sem napisem.
No, nezbývá než počkat, čím nás Tvůj kolega překvapíJestli najde v XPčkách TS, tak klobouk dolů
![]()
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)