Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Prosim informaciu pre uplneho trotla (r9600pro)

Standardní Prosim informaciu pre uplneho trotla (r9600pro)

Da sa flashnut aj bios pre Manli radeon9600pro a co by som tym dosiahol ? Hladal som nejaky bios na stranke Manli ale nic som nenasiel..... Moje taktovanie je 398.25/297.75 .
    Ja ked taktnem kartu tak sa mi po restarte win aj tak vrati na povodne hodnoty a nechcem mat nejake Omegy ktore to pri starte win zasa taktnu. Je nejaky program, ktory taktne kartu tak, ze to uz zostane natrvalo ?

Standardní

stahni si Rivatuner...
    treba odsud (1,3MB)
    http://downloads.guru3d.com/download...e130a784d3aa47
    a az to budes mit nainstalovany tak to pust a kliknes pak na customize pote na polozku "low-level system" a tam je pretaktovani ..a az to pretaktujes tak zaskrtnes tlacitko "apply overclocking at Windows startup...." ...takhle by to melo fakcit
    EDIT: a k tomu BIOSU... kukni se do problematik flashovani BIOSU tady na foru ...(je to ten prvni thread) ...

Senior Member minceVIP Avatar uživatele sisi
    Vliv
    294

Standardní Re: Prosim informaciu pre uplneho trotla (r9600pro)

Citace Původně odeslal bohusk
    Da sa flashnut aj bios pre Manli radeon9600pro a co by som tym dosiahol ? Hladal som nejaky bios na stranke Manli ale nic som nenasiel.....
    Tymto dokopy nic nedosiahnes... zrejme sa da najst BIOS s ktorym by si napr. ziskal nejake to % na OC, ale to sa imho vobec nevyplati. Mohol by si modifikovat vlastny BIOS a napr. pomenit nejake tie timings (vid tu), prip. zdvihnut default clocks... Toto Ti ale samozrejme nemozem doporucit, resp. sa do toho pustaj len vtedy, ak presne vies co robis (rady ohladne flashovania potom treba hladat tu alebo tu).
    Ja ked taktnem kartu tak sa mi po restarte win aj tak vrati na povodne hodnoty a nechcem mat nejake Omegy ktore to pri starte win zasa taktnu. Je nejaky program, ktory taktne kartu tak, ze to uz zostane natrvalo ?
    Odhliadnuc od BIOS flashu Ti to tam natrvalo ziaden SW nenarve. S tym sa treba zmierit. Osobne nevidim ziaden problem s automatickym OC pri starte Windows - v podstate vsetky OC tools uvedene vo FAQ tuto moznost ponukaju, staci si vybrat nejaky vyhovujuci...
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání