Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Par problemu s GNOME 2.6

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member
    Vliv
    268

Standardní Par problemu s GNOME 2.6

Zkompiloval jsem si gnome 2.6.1 a zacal jsem mit nejake problemy.
    Pri spusteni gnome-theme-manager se mi objevi hlaska:

Schémata implicitního tématu nebyla nalezena na vašem systému. To znamená, že pravděpodobně nemáte nainstalováno metacity nebo je nesprávně nastaven váš gconf.

Pritom metacity nainstalovane mam ve verzi 2.8.1 a v gconfu jsem nic, co by mohlo souviset s tematy nenasel. Temata nainstalovana mam, v /usr/share/themes

A druhy problem se tyka yelpu. Objevil jsem ho kdyz jsem se snazil ziskat nejake info o gtk-theme-manageru. Normalne prochazim strukturou napovedy, ale po kliknuti na nejaky konkretni dokument se mi otevre gedit s XML souborem, coz ma byt pravdepodobne ta napoveda.

Treti problem je v tom, ze Nautilus nevytvari nahledy obrazku, pouze zobrazuje ty stare vytvorene jeste Nautilem 2.4.

A ctvrty se tyka asociace programu. Pokud kliknu na nejaky soubor (video) v nautilovi, zobrazi se mi hlaska o tom, ze pro tento typ neni asociovana zadna akce. Dam tedy asociovat, do policka implicitni akce vepisu napr. mplayer a dam Budiz. Oznami ze MIME typ s timto nazvem (application/x-mpg) uz existuje a zepta se zda ho prepsat a Budiz. Ovsem pri dalsim pokusu se objevi to same, tedy ze pro tento typ souboru neni definovana akce.

Diky za pomoc
    Python: executable pseudo-code; Perl: executable line noise

Standardní

Zkusim tipnout vymazal si stare GNOME ?
    Epox 9NDA3+ (nForce 3 Ultra 250) | CPU AMD 64 3000+ | 512 MB RAM | HDD Seagate Baracuda 160 GB 7 200 ot/min | Ino3D GeForce 6600 GT | Samsung SyncMaster 793s | TOSHIBA ODD-DVD SD-M1802 | MIDI Tower |
    gentoo+AMD64+XFCE

Standardní

Hmmm s tema themes: pokud upgradnes novou verzi GTK, musis prekompilovat i vsechny theme engines - toto se tyka prechodu treba z 2.2.x na 2.4.x, pokud menis jenom micro verzi (to treti cislo) tak to jede bez problemu.

Jinak ti tam neco hnije, ja po kazdem upgradu cistim svuj home a mazu stare konfiguraky, takze pak jedu vzdy od zacatku na cistem desktopovem prostredi.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání