Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: správce procesů

Standardní správce procesů

Mam dotaz ohledně správce procesů (myslim ten ctrl+shift+esc).

Kde mam co přepnout nebo nastavit, aby se mi po spuštění taskmgr zobrazoval seznam procesů seřazený podle jména procesů? Ve WinXP je to seřazený vždycky podle PID sestupně, ve w2k vzestupně. Štve mě pokaždý mačkat na "Název".

Jak vypnout tu otázku když změnim prioritu nějakého procesu? Nechci potvrzovat změnu priority.

Neexistuje nějaké vylepšení toho správce? Nějaké pluginy, nebo jinej taskmgr.exe? Hodilo by se aby to umělo víc.

díkes
    Howard
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

Neexistuje niečo lepšie? PrcView je jednoduchý, ale nezobrazuje ani koľko pamäte zaberajú procesy a ten druhý je zase shareware čo len sám žerie pamäť.
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

Citace Původně odeslal Wizzard
    Neexistuje niečo lepšie? PrcView je jednoduchý, ale nezobrazuje ani koľko pamäte zaberajú procesy a ten druhý je zase shareware čo len sám žerie pamäť.
    Process Explorer?
    http://www.sysinternals.com/ntw2k/fr.../procexp.shtml

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)

Standardní

Nevyzerá to zle, ale tiež tam nie je informácia o tom koľko proces zaberá pamäte. Veľmi sa mi páčil ATM (Another Task Manager), ale ten beží len pod Win9x

Standardní

EF Process Manager
    (trial :0? )

http://www.efsoftware.com/pm/e.htm

Standardní

Môže to byť pekný program, ale nepáči sa mi, že pri inštalácii mi Amon vyhlási pri dvoch súboroch, že pravdepodobne ide o neznámy TSR vírus a program ani nejde spustiť

Standardní

Citace Původně odeslal Wizzard
    Môže to byť pekný program, ale nepáči sa mi, že pri inštalácii mi Amon vyhlási pri dvoch súboroch, že pravdepodobne ide o neznámy TSR vírus a program ani nejde spustiť
    upozorni na to priamo eset, aby uparavili heuristiku

inak ja ho pouzivam hlavne vo win98, kde mi task manager fakt chyba. je to dobry, prepracovany program

Standardní

Citace Původně odeslal TiMEoS
    EF Process Manager
    (trial :0? )
    http://www.efsoftware.com/pm/e.htm
    To je fakt pekny softik, bohuzel jen shareware
    Nema nekdo starou verzi 1.50?
    Oproti ATM mi chybi takovy ten tercik, kterym na neco ukazes a ono ti rekne, co je to za proces.
    Pamet zabranou procesem sice ukazuje, ale zas pro zmenu neukazuje zatizeni dilci CPU.

STARY POCITAC:

Standardní Re: správce procesů

Citace Původně odeslal howard
    Mam dotaz ohledně správce procesů (myslim ten ctrl+shift+esc).

Kde mam co přepnout nebo nastavit, aby se mi po spuštění taskmgr zobrazoval seznam procesů seřazený podle jména procesů? Ve WinXP je to seřazený vždycky podle PID sestupně, ve w2k vzestupně. Štve mě pokaždý mačkat na "Název".

Jak vypnout tu otázku když změnim prioritu nějakého procesu? Nechci potvrzovat změnu priority.

Neexistuje nějaké vylepšení toho správce? Nějaké pluginy, nebo jinej taskmgr.exe? Hodilo by se aby to umělo víc.

díkes
    Howard
    Vite nyni nekdo, jak to udelat napr. editaci registru, nebo nakym programkem, ktery to udela za me?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

No když jste tady tak pěkně nakousli ty procesy, tak by jsem byl rád, kdyby jste mi poradili vyřešit jeden problém.

Stává se mi to jen tak někdy náhodně, kdy mi proces Explorer žere 100% procesoru a skoro celou pamět.. všechno se pak škube jak svina! K čemu vlastně tento proces slouží ? co mám za problém??

btw.: Vypozoroval jsem, že mi to začalo dělat po tom, co jsem měl spuštěný Strong DC++, je mezi tím nějaká souvislos ??

Díky !!!

Standardní

Citace Původně odeslal Pavel Zbranek
    No když jste tady tak pěkně nakousli ty procesy, tak by jsem byl rád, kdyby jste mi poradili vyřešit jeden problém.

Stává se mi to jen tak někdy náhodně, kdy mi proces Explorer žere 100% procesoru a skoro celou pamět.. všechno se pak škube jak svina! K čemu vlastně tento proces slouží ? co mám za problém??

btw.: Vypozoroval jsem, že mi to začalo dělat po tom, co jsem měl spuštěný Strong DC++, je mezi tím nějaká souvislos ??

Díky !!!
    A dela to i kdyz je SDC++ vypnute nebo jen kdyz je zapnute?

Neni to vir Sasser, to jsou jeho typicke priznaky?

Standardní

No ne, jak jsem měl DC++ tak mi to nedělalo !!! Ale vypozoroval jsem ted že mi to začne vytěžovat, když se mi zapne ve Strongu >>search for alternative TTH source, jinak mi to běží, tak jsem tu funkci vypl a prozatím to funguje (asi tak 1 hodku... prozatím). tak uvidím jestli to bylo tím, ale i tak mě to štve, protože funkce Search for alternative TTH je docela dost dobrá věc a zvláš když mám Stronga. Nevíš jak na to ??

Standardní

Ja pouzivam Stronga a nic takovyho mi to nedela. Mas taky verzi 1.0 RC7? Jedine, co to obcas udela, je to, ze je cela aplikace seda a teprv kdyz pres ni jezdim mysi, tak se objevuji komponenty.

Standardní

Jo mám Strong RC7 s hotfix....... jezdíš myší jo tak to se aspon nenudíš..
    No právě mě absence TTH docela štve, protože pokaždé když se přihlásím na nový hub, tak musím dát znovu search toho souboru a znovu dát download...
    RC7 je celkoně dost problémová.. už se těším na RC8...

Standardní

oooh, cos tim myslel?

Ja s timhle strongem, ani s RC6 nikdy zadne problemy nemel. Pouze tento jeden, ale staci minimalizovat stronga a zas ho objevit. Ale tohle se deje jenom obcas.

Standardní

A co jsi nepochopil

Standardní

cos mel namysli tim "jezdeni mysi"

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Ja pouzivam Stronga a nic takovyho mi to nedela. Mas taky verzi 1.0 RC7? Jedine, co to obcas udela, je to, ze je cela aplikace seda a teprv kdyz pres ni jezdim mysi, tak se objevuji komponenty.
    tohle !!!!

Standardní

Ehm, nechapu, ale to je jedno.

Mnohem radeji bych byl, kdyby vedel nekdo reseni na moji puvodni otazku.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání