Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: pobavte se..... nad tim jakej sem vul

Standardní pobavte se..... nad tim jakej sem vul

lol

Standardní

Hmmm, to je ještě v pohodě, to já jsem udělal lepší vychytávku:
    Kupoval jsem kámošovi Leadtek A350XT (5900XT) a chvíli jsem ho testoval (za měsíc jsem si ho koupil taky). No a chtěl jsem se kouknout jak jde sundat chladič, tak jsem odpojil napájení a chvíli jsem se ho snažil sundat, ale nějak to nešlo a jelikož ot nebylo moje, tak jsem toho nechal, kartu jsem dal zpátky do kompu a pustil nějaké 3D marky... Pak jsem se jen tak mimochodem kouknul na teplotu a docela jsem se nasmál - GPU mělo 110°C , ale 3D marky se nesekaly a všechno jelo docela v pohodě. Idle to mělo asi 65°C. Říkal jsem si a sakra - něco jsem při tom páčení chladiče zničil a karta jde do kytiček. Tak jsem ji trápil a teplota byla pořád tak brutální, až mi to nedalo a zase jsem ji vyndal a ejhle - zjistil jsem, že jsem úplně nezastrčil napájecí kablík větráčku. No a pak to už bylo v klidu.
    Aspoň jsem si ověřil, že i FX5900XT jde chladit pasivně. Jen je otázka jak dlouho.
    Desktop: Intel C2Q Q9300 ASUS Striker Leadtek GeForce 8800GTX 2 x A-DATA 2GB DDR800+ Extreme Edition 2 x Samsung Spinpoint 320GB (RAID0) Creative X-Fi Creative G500 Pro-gamer Gigabyte Aurora 3D 570 Thermaltake Toughpower 750W Samsung SyncMaster 226BW Microsoft Habu Microsoft Reclusa Logitech MOMO Racing Wheel
    Notebook: DELL Studio 1535
    Mobil: SonyEricsson W910i

Standardní Re: pobavte se..... nad tim jakej sem vul

Citace Původně odeslal sunnak
    je to par hodek cem sem psal o tom jak mi spatne slape muj gainward fx5900u tak sem se rozhodnul "modovat" pracne sem rodelal celej chladic a tam kde to slo sem to pomazal shit stribrnou pastou od artic coolingu-
    nejveci chyba zivota driv mnela karta cca 67°C a po mejch mega upravach 84°C( to vse v klidu) DDDDD lama sem... hrat se na tom neda a 3d mark mi nedobehne do konce. no nic du to zas rozdelat a dat tam normalni bilej silikon ..... rozhodne sem dobrej uchil kdyby nekoho z vas napadlo neco chytryho urice napiste ale mozna neodepise pac mi trebas uz nepojede comp ((
    jediny rozumny vysvetleni mi pripada ze si blbe nasadil chladic. tak nezoufej, a zkus to znova. hlavne se stim nesrat, poradne utahnout (ale s citem) co do da

EDIT: kdyby byla tohle moje nejvetsi chyba zivota, to bych se mel!
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní tak sem z5

mimo toho ze sem si "lehce" skrabul pcb na zilach ktery vedou primo do gpu tak se nic nezmnenilo

Standardní

furt mam na gpu 77 a to je kurva rozdil 10 stupnu zkusim ted nejaky marky ale myslim ze sem v riti,... to je vzdycky tak kdyz ja tweakuju chjo ale ze si nedam pokoj

Standardní

Já na jedny menší lanparty na kámoše (je to šílená Lama) že se mu netočí větrák na grafice... Von na mě že mu to vůbec nevadí, že by mu to pak nestíhal zdroj gdyby se točila, prostě kravina jak něco... tak 2 hoďky paříme csko a najednou má na monitoru zelený prohy a vůbec se nevzrošuje a za minutu potom už černo A to měl pěknou Abitku s Ti4200 a 128MB DDR... gdyby mě ji radči dal, ale už konec OT a k věci...

sunnak: sundej chladič a znova ho tam nasaď, pořádně ho tam namáčkni, nebo ho drž a mrkni se na teplotu... Gdyž to nepomůže tak tam vraz zas původní chlazení s tím silikonem. A pokuď bude teplota lepší tak začni přemejšlet co bylo předtím špatně... Sehnal bych si jinou pastu atd... ale hlavně bych to nevzdával a tunil to dál a dál...

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Kua to je pomaly uz bezne

kedysi na R8500ke som scel tiez tu standu vymenit za poriedny chladic.. mno aj sa podarilo ale asi som pekne poskodil jadro a hadzalo to super fragmenty v kazdej aplikacii...aj vo Win. Este ze som nerobil aj pamete, tak som to po nasadeni origos chladica pekne vyreklamoval. (ale bol to mnali, takze to ani nemusela byt moja chyba )

Na Nvidii som modoval vzdy poriadne a nikdy nic podobne. hold Ati + Manli je najhorsia kombinacia aku poznam!! Take daco uz nikdy viac...ani zadara.

@sunnak - na tvojom mieste, ak tie teploty uz nebudu take ake boli by som to "odprdol" cele a pekne vyreklamoval. I ked je to neferovy pristup...

Standardní

Citace Původně odeslal Mil17
    Já na jedny menší lanparty na kámoše (je to šílená Lama) že se mu netočí větrák na grafice... Von na mě že mu to vůbec nevadí, že by mu to pak nestíhal zdroj gdyby se točila, prostě kravina jak něco... tak 2 hoďky paříme csko a najednou má na monitoru zelený prohy a vůbec se nevzrošuje a za minutu potom už černo A to měl pěknou Abitku s Ti4200 a 128MB DDR... gdyby mě ji radči dal, ale už konec OT a k věci...

sunnak: sundej chladič a znova ho tam nasaď, pořádně ho tam namáčkni, nebo ho drž a mrkni se na teplotu... Gdyž to nepomůže tak tam vraz zas původní chlazení s tím silikonem. A pokuď bude teplota lepší tak začni přemejšlet co bylo předtím špatně... Sehnal bych si jinou pastu atd... ale hlavně bych to nevzdával a tunil to dál a dál...
    hm... fajn ale to sem uz zkousel nejdriv sem tam dal stribrou od artic coolingu,jinak pasty tam predtim bylo prd. zacalo se to nehorazne hrat. tak sem to celi rozdelala dal tam bilou silikonovou pastu. to sami.... vsecko sem poradne utahnul ono to ani vic nejde pac tam zadny srouby nejsou a celi to je na sponu a ty umneli zapadky na perku..... to bude taky mozna hlavni problem pac hlavni horni chladic na kterym sou ventilatorky byl prilepenej k pametem..... ... a nebo ze by to mohlo bejt tim jak sem lehce skrabul pcb ? ale to by nemnela karta fachat vubec kdyz je to hnedka u jadra .... ale bojim se toho.....

Standardní

..no skrabnute PCB by nemalo mat v ziadnom pripade za nasledok zvysenie teploty GPU - to bude sposobene tou manipulaciu z coolerom
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Mno.... mozno je to totalne banalne, ale ked si to testoval vonku mozno nebolo moc teplo , povedzme 25C ... a teraz je povedzme 30C ...co moze mat za nasledok aj pekne zvysenu teplotu na GPU. Hold leto nieje priatel overclockera

btw....pri prechode do 3d rezimu prepne ventak na vysie otacky alebo nie?... seco je mozne.

Standardní

hm... fajn ale to sem uz zkousel nejdriv sem tam dal stribrou od artic coolingu,jinak pasty tam predtim bylo prd. zacalo se to nehorazne hrat. tak sem to celi rozdelala dal tam bilou silikonovou pastu. to sami.... vsecko sem poradne utahnul ono to ani vic nejde pac tam zadny srouby nejsou a celi to je na sponu a ty umneli zapadky na perku..... to bude taky mozna hlavni problem pac hlavni horni chladic na kterym sou ventilatorky byl prilepenej k pametem..... ... a nebo ze by to mohlo bejt tim jak sem lehce skrabul pcb ? ale to by nemnela karta fachat vubec kdyz je to hnedka u jadra .... ale bojim se toho.....
    no a kolik si tam ty pasty tak dal?
    btw to neni "tuneni" sundat chladic a pri tom skrabnout desku a podelat to, to je "umeni"
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní dost bolo kecu

huaaaaaaaaa sem MASTER tuningu karta 42°C stabylne okoli 33
    pri teplotach 28sys a 38 proc.
    jinak chci tim to podekovat vyrobci hajzlpapiru nezname znacky kterim se mi to povedlo zprovoznit.
    a take rict ze gainward je banda volu

Standardní Re: dost bolo kecu

jinak chci tim to podekovat vyrobci *** nezname znacky kterim se mi to povedlo zprovoznit.
    jses NEJLEPSI tuner na SVETE! a co tomu vlastne bylo?

Standardní Re: dost bolo kecu

Citace Původně odeslal Commander
    jinak chci tim to podekovat vyrobci h.ajzl paperu nezname znacky kterim se mi to povedlo zprovoznit.
    jses NEJLEPSI tuner na SVETE! a co tomu vlastne bylo?
    zejo zem hotovej schumacher za klavesnici
    no jak rikam problem byl v tom ze gainward sou kokoti a chladic je udelanej tak ze jak ho jednou sundas uz poradne nedrzi i kdyz se tak tvari

zprovoznil sem to toaletakem

Senior Member
    Vliv
    284

Standardní

No me se teda moje Prolink GF4TI 4200 pri prehrati jadra zastavuje.. proste kdyz sem to mel moc taktly, nebo mi vynechaval vetracek a prehralo se to a neco sem zrovna hral, tak se proste zasek obraz treba na pul minuty nebo jak dlouho a pak to zas jelo chvili dal nez se to zas prehralo a zas se to zastavilo nez se to trochu zchladilo...

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    323

Standardní

Citace Původně odeslal MaPa
    No me se teda moje Prolink GF4TI 4200 pri prehrati jadra zastavuje.. proste kdyz sem to mel moc taktly, nebo mi vynechaval vetracek a prehralo se to a neco sem zrovna hral, tak se proste zasek obraz treba na pul minuty nebo jak dlouho a pak to zas jelo chvili dal nez se to zas prehralo a zas se to zastavilo nez se to trochu zchladilo...
    Přesně tak..už jsem viděl Gf4Ti (myslím od Asusu), která jela je s pasivním chlazením -> větrák byl zaseklý <- a to hodně dlouho (několik dnů) a vydržela v pohodě.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání