Výsledky 1 až 19 z 19

Téma: JukeBox

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní JukeBox

Zdravim,
    potreboval bych nejaky program na prehravani pisnicek formou JukeBoxu. Předem děkuji.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Tak tohle sem nak nepobral. Nechces ten genialni pozaddavek trosku specifikovat ?
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

ja se k dotazu pripojuju, protoze soft na jukebox mam, jen nevim, kam hazet prachy... a kolik je vhodna mince, a jestli ted, kdyz jsme v EU tam musim hazet centy??

Standardní

Sorry, myslel jsem že s tímhle házením mincí někdo příjde. Takže měl by to být takový JukeBoc na party apod. Prostě aby to napsalo za jak dlouho bude písnicka.... A aby to slo nejak zaheslovat, to aby mi na party nekdo nezacal menit konfiguraci...

Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    Sorry, myslel jsem že s tímhle házením mincí někdo příjde. Takže měl by to být takový JukeBoc na party apod. Prostě aby to napsalo za jak dlouho bude písnicka.... A aby to slo nejak zaheslovat, to aby mi na party nekdo nezacal menit konfiguraci...
    Coze ? Za jak dlouho bude pisnicka

Fakt te nechapu..... je neco na tom zapnout foobar, vypnout monitor, odpojit klavesnici, schovat mys ?

Standardní

Takže podrobněji:
    - když odpojím klávesnici a myš, tak mi přátelé nemohou přídávat písničky do playlistu.

Takže rešení je: normální režim a potom administrátorský (tam můžu posouvat písničku na první místo v playlistu a podobná privilegia, která normální uživatel nemá.)
    - Příjemný a intuitivní vzhled s možností maximalizace přes celý monitor.
    - Možnost hledání skladby jak podle autora, tak i podle jména skladby.

No nebudu to tu snad vše vypisovat, ale snad každý už viděl JukeBox, takže něco takového, ale bez nutnosti házet peníze.

EDIT: Grizzzzly hoď mi please link na ten tvůj JukeBox. Nebo aspoň jmno.

Vliv
    292

Standardní

Voe delal si z tebe pr.del

fakt nechapu co resis Nactu celej playlist do foobaru (vsechno co mam na disku), normalne v tom kontextove vyhledavam a usporadam si ten playlist podle toho.... Nakej problem ? nemit debilni kamarady mozna...

Chces lama funkci ? Media Library v Ampu.

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe
    Voe delal si z tebe pr.del

fakt nechapu co resis Nactu celej playlist do foobaru (vsechno co mam na disku), normalne v tom kontextove vyhledavam a usporadam si ten playlist podle toho.... Nakej problem ? nemit debilni kamarady mozna...

Chces lama funkci ? Media Library v Ampu.
    Jo tak to mě Grizzzzly dostal.

Jinak co je foobaru?
    To jako myslíš, že to mám dělat v Winamp? - nepřipadá v úvahu. Viděl jsem někde super JukeBox pro win, ale už nevím kde.
    Napište spíš nějaký specializovaný programm Winamp Media Library fakt ne.

Standardní

mysli tohle.....kdyz je nejaka oslava tak je kopa lidi s tuznym vkusem a kazdy by sic htel pustit to svoje a vetsinou to udela tak ze zrusi to predtim..mno a on (a i mne by se to hodilo,i kdyz ted uz to neni tak aktualni) chce takovy soft kde by proste jak na jukeboxu vybrali pisnicku a ta by se zaradilo do playlistu a hrala by az dohraji ty predtim a aby nemohli delat nic jineho...jine veci aby kdyz tak moh delat clovek az po heslu..chapes?
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal Wolferine
    mysli tohle.....kdyz je nejaka oslava tak je kopa lidi s tuznym vkusem a kazdy by sic htel pustit to svoje a vetsinou to udela tak ze zrusi to predtim..mno a on (a i mne by se to hodilo,i kdyz ted uz to neni tak aktualni) chce takovy soft kde by proste jak na jukeboxu vybrali pisnicku a ta by se zaradilo do playlistu a hrala by az dohraji ty predtim a aby nemohli delat nic jineho...jine veci aby kdyz tak moh delat clovek az po heslu..chapes?
    No tak se na ne vykaslu a je to Misto juxeboxu budou cce compu lizt jenom lidi co umej pridavat do playlistu a je to vyreseny. takova kravina....

Standardní

mno me vzdycky iritovalo ze ja sme dotah sestavu a ozvuceni a pak se tam moc nehralo co bych poslouchal ja neb sme mel jine starsti nez u toho porad trcet a hlidat to a snad fsichni kamosi umi poustet pisnicky...
    ted uz to ale moc resit nemusim,to byla spis otazka kdyz sem chodil na stredni...akorat jak budu hodne opodene slavit narozky,to me ale stve ze uz nemam doma svoji vez takze budu muset pouzit slabou brachovu a ta mi stodolu nevyrve
    edit:to s tim ze s emoc neposlouchala moje hudba je asi taky dane tim ze sem se trochu lisil vkusem (prodigy a tak....)
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy

Standardní

To je přesně ono, ostatně už jsem to psal, takže kdyby o něčem někdo věděl, tak určitě napište.

Standardní

dobre je kdyz najdes nekoho odpovedneho kdo to bude mit na starosti...treba kamos jednou nemohl pit a byl spis takovy usedlejsi tak sme ho tim poveril..ale to bylo jen jednou,idyn mi to tak nevyslo

Standardní

dobre je kdyz najdes nekoho odpovedneho kdo to bude mit na starosti...treba kamos jednou nemohl pit a byl spis takovy usedlejsi tak sme ho tim poveril..ale to bylo jen jednou,idyn mi to tak nevyslo
    No já jsem už docela hledal... Ale vím, že několik takovjech programů je! Takže zapojte síly!!

Vliv
    292

Standardní

No já jsem už docela hledal... Ale vím, že několik takovjech programů je! Takže zapojte síly!!
    MY Try google sakra ! To ses fakt tak tupej ze vis ze ty programy jsou jenom je neuims najit ?

Standardní

Davnejsie som videl skutocny PC jukebox. Bol tam nejaky pocitac, CRT monitor a CD menic (ovladany asi cez seriovy port). Na PC bezal program v DOSe (textovy mod ), na panel boli vyvedene tusim 4 sipky a enter - a tym sa to ovladalo.
    Dnes sa to uz robi lahsie - netreba ziadny CD menic, staci vacsi disk.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Standardní

Tak to mám:
    www.dsd-jukebox.de
    Je to super, ale nějak mi to nefunguje, tak to zkuste a napiště jestli vám to funguje, dík mockrát.

Standardní

tak to zkuste a napiště jestli vám to funguje

tak to zkus sam ne?
    nakonec sis to nasel sam, takze tak neschopnej jak se jevis na prvni pohled asi nebudes, akorat jsi tim zamestnal par lidi navic, tak tohle bys mohl zvladnout taky
    Slackware...because it works

Standardní

Asi mas pravdu uz jsem na to prisel. Takze to funguje a je to super!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání