Pred nedavnem jsem sem psal o problemu pri instalaci a celkove nefunkcnosti karty. Po mohutnem zkoumani, browseni jsem zjistil nasledujic veci.
1.) Na foru Creativu je celkem tucny thread o nefunkcnosti a neochote nainstalovat drivery karet s oznacenim SB0220, taktez jsou tam zminkny o stejnem problemu u novych revizi karet Audigy (presny typ nevim). Do teto chvile nikdo z Creativu nebyl schopny dat jakoukoliv vysvetlujici a resici odpoved. Pokud vi, tak na to dlabou. Pokud nevi, coz je realnejsi tak.... skoda slov.
2.) Jak poznat Liva, ktery bude fungovat? Jednoduse... vetsina, mozna vsechny, karty vyrobene China 2003 jsou SB0220, kdezto napriklad karta co mam ted je z roku 2002 a je SB01xx - ta nema sebemensi problem pri instalaci a funkcnosti.
3.) Jak se problem projevuje. Karty se SB0220 se po startu WIN nadetekuji jako New PCI audio device a WIN je nerozpoznaji ! Starsi karty tenhleten problem nemaji. Pri pokusu o nainstalovani Livedrvpacku se pak objevi hlaska, ze nemate zadny SB HW v pocitaci. Tim je defakto vsechno vyreseno. Jedine co se mi podarilo zprovoznit, bylo AudioHQ, lec jelo jen na 4 repro, bez centru.
4.) Urcite bych, pro zajemce o Audigy karty, prozkoumal napred forum na Creativu aby se vyhli potencialnim problemum s vracenim karty, ktera nejde poradne nainstalovat.
Pokud nekdo ma nejakou dalsi perlicku, navod, vysvetleni atd. necht je poskytne pro dobro vsem. Samozrejme je mozne, ze se vam podari nainstalovat i SB0220 kartu, ale...