Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Zmizení mechaniky CD-R v WIN98

Standardní Zmizení mechaniky CD-R v WIN98

Ahoj,
    po instalaci nera nebo clone mi zmizela mechnika ve win 98, jde o problém ve Win98, protože bios i druhé Windows(WIN2000) které mám na tom disku jí vidí.
    Dočetl jsem se jak se tento problém dá odstarnit ve WINXP (HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318})
    - smazáním těch dvou filtrů, ale ve WIN98 to nejde.

Prosím poraďte někdo, nechci ty WIN98 znova instalovat...

Standardní

Ty vypalovací programy odinstaluj a ve správci zařízení odeber ovladač od mechaniky, restartuj OS a podívej se, jestli už se mechanika hlásí. Potom znovu nainstaluj NERO, ale jinou novější verzi.

Standardní

mimo ASPI by nemalo mat Nero ziadny vplyv na mechaniky, takze skus ine ovladace ASPI...

EDIT: Inak W9X a W2K/XP su co sa tyka pristupu k opt. mechanikam uplne rozdielne systemy. V novych sa pouziva vacsinou SPTI pristup, v starych (W98) ASPI.

Standardní

Citace Původně odeslal .Voivod.
    Ty vypalovací programy odinstaluj a ve správci zařízení odeber ovladač od mechaniky, restartuj OS a podívej se, jestli už se mechanika hlásí. Potom znovu nainstaluj NERO, ale jinou novější verzi.
    jojo, nero i clone jsem odinstaloval, ovladače jsem dal pryč, po restartu se znova oběvila chyba sekundárního řadiče(FIFO), mechanika pořád fuč, jo ty aspi ovladače jsem taky zkusil nové, a nic...

Standardní

No tak to bys měl přeinstalovat ovladače od základní desky a jestli to ani potom nepůjde, tak tam dej tyhle ASPI: http://www.afterdawn.com/software/cd...ls/frcaspi.cfm

Standardní

Mne se neco podobneho stalo kdyz jsem nainstaloval VIA 4 in 1...
    ...neinstaloval jsi je?

...nebo...

ta chyba FIFO muze byt jen povytazeny kabel...
    Case: Yeong Yang YY-5411 Zdroj: Corsair VS550 550W MB: Gigabyte GA-H81M-HD3 CPU: Intel Core i5-4590 3.30GHz/1333MHz RAM: 2x 4GB Corsair XMS3 1600 MHz GFX: Gigabyte GeForce GTX 750 Ti WindForce 2X OC 4GB GDDR5 Audio: Creative SoundBlaster Audigy SE (SB0570) + Creative SoundWorks SBS350 (2.1) HDD: Crucial MX500 250GB SSD + WD 640GB SATA DVD±RW/RAM: LG GSA-H10N LCD: Acer X233H Keyboard: Hama Casano Mouse: A4tech XL-750BK Laser Game Mouse Game: Logitech Cordless Rumblepad™ 2 NAS: D-Link DNS-320LW + 2x WD 3TB RED

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání