Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Převod domény.

Standardní Převod domény.

Zdravim, zajímalo by mě, co musim udělat pro to, když mi nekdo rekne,abych mu přesunul domenu na jinej hosting. (jako ze ja nejsem tech. spravce ani ji nevlastnim). Jak to probiha u .com .net .cz ... Dik.
    EDIT: Jo a plati se za to neco, jde o zmenu tech, spravce + zmena ns serveru.
    *NIX GG

Standardní

Mas nekolik situaci: bud nechat domenu a DNS hosting u tveho registratora a pak si zaplatit webhosting jinde (virtualni server) a prepsat jenom DNS zaznamy, nebo presunout komplet vsechno k jine firme, ktera si prevod zajistit sama (vetsinou za to dostanes jeste nejakou slevu pokud prichazis od konkurence).

BTW: neresilo se to tady uz
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

No mozna se to tady uz resilo,ale na prvnich dvou strankach pri hledani "prevod odmeny" sem na dvou strankach nenasel co sem potreboval a dal uz me to nebavilo, takze sry.

Moje situace je da se rict vlastne stejna jako bych byl ta firma, ktera zajisti prevod, to me zajima.
    *NIX GG

Standardní

Proste de mi o to ,kdyz nekomu chci sprostredkovat prevod domeny a zmenit vlastne nameservery a technickeho spravce,tak co pro to musim udelat, nebo kolik to bude stat. DIK Vsem za odpovedi.
    *NIX GG

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání