Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Problem s *.ISO *.BIN

Standardní Problem s *.ISO *.BIN

Stahl jsem si film, ale kdyz ho chci pomoci ISOBUSTERU "rozbalit", tak vypise chybu 05/64/01 - coz jsem si nasel v rejstriku chyb jako INVALID PACKET SIZE. Pokud to vypalim na CDcko a prekopiruju na disk, tak je to v poradku.
    WinImage to rozbalil, ale ten film je plnej chyb - neni poznat, co se tam deje.

Nevite nekdo, kde je problem?
    PC + Nexus 10 + XBOX 360

Standardní Re: Problem s *.ISO *.BIN

Citace Původně odeslal Vampireslayer
    Stahl jsem si film, ale kdyz ho chci pomoci ISOBUSTERU "rozbalit", tak vypise chybu 05/64/01 - coz jsem si nasel v rejstriku chyb jako INVALID PACKET SIZE. Pokud to vypalim na CDcko a prekopiruju na disk, tak je to v poradku.
    WinImage to rozbalil, ale ten film je plnej chyb - neni poznat, co se tam deje.
    Nevite nekdo, kde je problem?
    Nevim, ale mrkni sem.
    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/7976
    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/82239
    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/85216

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

Diky za radu, prostudoval jsem to, vyzkousel ten CDmage a ten nehlasi zadnou chybu, ale rozbalit to nejde ani za boha. A nebo se to rozbali poskozeny - kdyz to smahnu na cedo je vsechno v poradku.
    PC + Nexus 10 + XBOX 360

Standardní

Citace Původně odeslal Vampireslayer
    Diky za radu, prostudoval jsem to, vyzkousel ten CDmage a ten nehlasi zadnou chybu, ale rozbalit to nejde ani za boha. A nebo se to rozbali poskozeny - kdyz to smahnu na cedo je vsechno v poradku.
    Nevim v cem je problem. No kdyz uz to mas na CD, tak si udelej vlastni image a vzhledem k cene media bych to snad ani neresil.

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)

Standardní

No to je pravda, asi po tom prestanu patrat - diky za rady.
    PC + Nexus 10 + XBOX 360

Standardní

4Admins:
    Tak a teď chci hvězdičku za dobrou radu

STARY POCITAC:

Standardní

zkus WinIso
    Nebo zkus načíst ten Image do Virtuální CDROM? DAEMON Tools
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Standardní

Uz jsem to smazl, melo to tri ceda - 2300MB, stahoval jsem to tri dny a kvalita uplne na nic, takze to neresim, ale diky za pomoc, zkousel jsem vsechny mozny softy, krome toho virtual cd.
    PC + Nexus 10 + XBOX 360

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání