Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Odinstalace skrytého bezdrátového připojení

Standardní Odinstalace skrytého bezdrátového připojení

Přestala mi jít usb anténa na wifi připojení a tak jsem nainstaloval jinou. Ta druhá byla jiný typ takže jsem musel nainstalovat nové připojení se stejnou adresou jaká byla na první anténu.Při připojení mě to hodilo hlášku že mám dvě bezdrátové připojení k síti na jednu adresu a že to muže chybovat.Jak můžu odinstalovat to první připojení které když je nefunkční tak je skryté. Dík
    Barton 2800 Vodník domácí EPOX 8rda3+ RAM 512MB DDR 433 OCZ dual Hercules Prophet 9800 non pro Hitachi Deskstar 7k250 2x80GB sata raid Fortron 350W 3R Systém AIR DVD NEC 3520A

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no vsechny usb zarizeni by mely byt v ovladaci panely > system > spravce hw > usb zarizeni
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

ee, jemu jde o neco jinyho, zustane tam to sitovy pripojeni a je schovany, paac tam neni ten HW. Jde to smaznout v registrech, ale tu hlasku muzes ignorovat.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání