Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: DOTAZ ohledne sestavy vodnika na prescott 3.4

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní DOTAZ ohledne sestavy vodnika na prescott 3.4

Zdravim,
    chcu se zeptat, jestli lze zkombinovat tuto sestavu vodnika:

od ertyho - RADIATOR 120x240 CELOMEDENY
    - HADICE 2m 14/10
    - WB erty (napsal sem mejl radkovi-b, jestli je mozne dodat cascade se sponou na socket t(lga 775),jestli odpovi kladne, tak popripade bych bral tu cascade)

galaxi - cerpadlo eheim 1048 + expanzni nadobka

potrebuju uchladit PRESCOTTa 3.4 800MHz(samozrejem s pripadnym pretaktovanim), tak snad by to mohlo stacit. Pokud by to uchladilo v pohode tak sem premyslel jeste wb na gpu(x800xt) a nb. Pak to jeste budu muset nejak rozumne naskladat do AOPENu H700B.

Je to muj prvni souboj s vodnikem, mam mensi obavy co z toho bude, takze uvitam veskere napady a kritiku.

Diky

EDiT: pokud mate napad na nejaky lepsi RADIATOR,tak se rozhodne nebranim, pokudmozno ne rady-zajdi si na vrakac a vem z kadeta

take premyslim jestli je lepsi mit ponorne cerpadlo v nejake vetsi nadobe, napriklad neco jako zavarovaci sklenice, nebo mit normalni a u toho expanzku. prenaseni kompu tak dvakrat do roka, na kolej a zpatky

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

Cascade od Radka je bezkonkurencni.
    1048 je fajn, ale neni tak ticha jako 1046 nebo ponornej compact 300.
    Radiator, nejlip vazne nekde na vrakaci Kadetta, maj solidni rozmery a byvaj v dobrym stavum staci par hodin v teple vode a pripravku proti vodnimu kameni (nebo fixinela), pokud mermomoci nechces shanet, tak existuje hodne firem co vozej chladice pro americky kary - ptej se po Chevrolet Chevette 1967 melo by to byt kolem 2500-3000kc, je to rozmerove lepsi varianta Kadeta, a hlavne - uplne nova a tudiz i cista.
    .

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    295

Standardní

radiator vem z nemecka , fabsa doveze . . .
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

mno od te doby se par veci zmenilo...

WB CPU - cascade od radka by se mi libila... ale moc se mi nezamlouva to plexi... kdyz ja tomu plexi moc neverim... kdyby byl shopen vytvorit viko z hliniku nebo neco na zpusob Little River Storm G4 ( http://www.procooling.com/reviews/ht...review_-_1.php ) tak bych po tom skocil, popripade bych vzal WaterChill Antarcticu(bohuzel taky plexi).

WB NB a GPU - zrejme WaterChill

RADIATOR - aktivne - zrejme bych bral Black ICE-Xtreme II
    - pasivne - bud nechat udelat u ertyho nebo mozna innovaKonvekt-O-Matic MAXI

EXPANZKA - made by trodas

WB CPU sem chtel puvodne Swiftech MCW6002, ale v nemeckych eshopech ho nikde nemuzu sehnat

case mi tu lezi ten AOPEN H700B nebo CHIEFTEC DX

zatim tu toho prescotta chladim boxovanym chladicem... ale hukot je to vcelku velky a teploty 60stupnu

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

reknu Ti to asi tak. Radkovym blokum se neda nic co se tyce kvality zpracovani vytknout! A nechapu co Ti vadi na plexi? budes snad mit hlinikovej tubing?
    Myslim ze bys udelal dobre i s jeho blokama na NB a GPU.

pokud to chces mit all in one tak ber black ice ale jak sem rikal, neco z auta by bylo lepsi nehlede nato ze nevim jak to bude s fitinkama.

jinak do chiefa je celkem peklo rezat, jak je to u Aopenu nevim
    .

Standardní

Plexi se neboj radka taky ne fungujou supr
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Senior Member Avatar uživatele Lada Kolar
    Věk
    39
    Vliv
    275

Standardní

Citace Původně odeslal tOMMYk
    WB CPU - cascade od radka by se mi libila... ale moc se mi nezamlouva to plexi... kdyz ja tomu plexi moc neverim... (
    já mám zase raději plexi než hliník - nemáš problémy s galvanickou korozí a navíc se můžeš dívat jak ti tam ta voda krásně proudí
    Some parts of this post may be considered violent or cruel

Standardní

Citace Původně odeslal Lada Kolar
    WB CPU - cascade od radka by se mi libila... ale moc se mi nezamlouva to plexi... kdyz ja tomu plexi moc neverim... (
    já mám zase raději plexi než hliník - nemáš problémy s galvanickou korozí a navíc se můžeš dívat jak ti tam ta voda krásně proudí
    kdyz uz neverit blokum od radka tak cemu Pokud mas bojara tka si bloky pred instalaci dotahni sam az co to de a mas to. Nech ot par dni bezet mimo pc a uvidis sam ze nic nepotece - teda pokud to zapojis jak mas

Standardní

2tOMMYk:myslim ze az moc vymislas zo zahranicnymi vyrobkami. Cascade je fakt super, neni ocom...A waterbloky na GPU a chipset v cechach najdes tak isto kvalitne ako zahranicne...Radiator, to je fakt na tebe ci sa ti chce piplat s cistenim, ale ked mas dost penazi, tak kup novy.
    Vela zdaru...
    AthlonXP 1700+ B0@2200mhz,1.825V(watercooled)|Abit NF7-SL ver.2.0 (watercooled)|Giga-byte Radeon 9000pro @ 320/300|Seagate 30GB|CD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|WC: 2 erty waterbloks,Sicce Nova 800l/h,mosadzny radiator,silikonové hadice|

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

huh... dobra tedy...

takze to vypada ze ste me premluvili... a pujdu zrejme do radkovyb cascady... jen bych mu mel konecne napsat roztece tech der na socket 775...

o wb ba nb a gpu jeste popremyslim...

radiator jsem se rozhodl sehnat DUAL Black Ice Pro II...

Standardní

huh... dobra tedy...

takze to vypada ze ste me premluvili... a pujdu zrejme do radkovyb cascady... jen bych mu mel konecne napsat roztece tech der na socket 775...

o wb ba nb a gpu jeste popremyslim...

radiator jsem se rozhodl sehnat DUAL Black Ice Pro II...
    Ak mas peniazky ber BI Extreme ... ak nie tak je to asi najlepsia volba ten co vyberas ty za tu cenu.
    HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal janko_hrasko

Ak mas peniazky ber BI Extreme ... ak nie tak je to asi najlepsia volba ten co vyberas ty za tu cenu.
    ted jsem se kuknul... a ten EXTREME je v podstate lepsi PRO... jen sem si to spatne precetl...

diky za radu... rozhodne pujdu do toho Black Ice Xtreme II

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání