Mate niekto skusenosti s tymto vodnikom![]()
![]()
Mate niekto skusenosti s tymto vodnikom![]()
![]()
osobne ne.. ale podle reviews to stoji za houby.. to se neda temer povazovat za vodnika, spis bych to nazval watercooled-aircoolerPůvodně odeslal Benco
![]()
pokud myslis tu verzi co ma na CPU WB vetrak co ma 30dB... to je fakt k nicemu..
.
jj videl som ze tam je ten vetracik ale keby sa vymenil za tichsi tak by sa to dalo nie ? Lebo cena toho chladica je vyborna. Asi doneho pojdem![]()
kolik to je vyborna cena? byt tebou tak vemu 7000alcu/cu a bude to chladit lepePůvodně odeslal Benco
.
souhlasim s Prokopem, je to urcite hlucnejsi nez Zalman 7000 a chladit to bude taky hur
AMD Sempron 2500+ 1750MHz | MB ASUS A7N8X-X | RAM Samsung+Kingmax 2x512MB 333DDR CL2 | Gigabyte RADEON 8500 Deluxe MAYA | Lynx L22 | Seagate Barracuda 120GB 7200rpm | DVD-RW LiteOn 812S | Enermax 365W | 17" LCD Acer AL732 | zvuk: Lynx L22+TOPDAC+DISPRE+3xDPA380SSE | ~ WaterCooled: CASCADE CPU blok by Radek-B, radiátor Opel Kadett '87, čerpadlo Eheim 1046 ~
no mam to za 2900 SK teda o 900 sk viac ako keby som kupoval ZALMAN 7000cu. Este by ma zaujimalo ci sa nebude dat chladit aj GPUlebo ja som WATERLAMA
![]()
![]()
To ses asi mírně zblaznil chladit i GPU, ono to zteží uchladí CPU a ty chceš i GPU. A pochybuju že u vás Zalman stojí 3800SK a nekupuj CU ale spíš AlCu.
Nekupuj nekupuj nekupuj nebud blazon spalis sa
Je to SHIT najvacsej kategorie nema to ani vykon a este to huci ako najhlucnejsi ventilator za tie peniaze kupis dobry tichy chladic to uz je jedno co a este ti zostanu skoro 2000SK
Barton 2500+@11x200 3200+ zatial mu pritapam Thermaltake SilentBoost; MSI KT6 Delta FISR; 512MB APACER 400Mhz CL3; Gygabyte R9200 64MB; Maxtor 30GB; Plextor CDRW 16*10*40; TOSHIBA DVD; PSU 300W; Case Logic 3 s modrym LCD; 21\" EIZO F77 po GO
Pekna blbost, keby som ho nemal, tak mozno aj uverim. Ta horna 80siatka ked ide na LOW tak ju neni ani pocut. A ten na CPU tam ani nemusi byt.
AMD AthlonXP Barton2500, EPoX 8RGA+, 2x256MB DualDDR TwinMOS PC400, MSI GeForce 4200Ti 128MB 8x, IBM120GB+WD60GB, DVD Pioneer 106S + CDRW LG 48/24/48, DataCooler Water DWC-A1, MS NaturalMultimedia keyboard, 17\"LCD Hansol750D
no tak napis kolko mas stupnov a ventilatorov
Barton 2500+@11x200 3200+ zatial mu pritapam Thermaltake SilentBoost; MSI KT6 Delta FISR; 512MB APACER 400Mhz CL3; Gygabyte R9200 64MB; Maxtor 30GB; Plextor CDRW 16*10*40; TOSHIBA DVD; PSU 300W; Case Logic 3 s modrym LCD; 21\" EIZO F77 po GO
Teplota ako sa to zoberie? V zime ina, v lete ina...![]()
AMD AthlonXP Barton2500, EPoX 8RGA+, 2x256MB DualDDR TwinMOS PC400, MSI GeForce 4200Ti 128MB 8x, IBM120GB+WD60GB, DVD Pioneer 106S + CDRW LG 48/24/48, DataCooler Water DWC-A1, MS NaturalMultimedia keyboard, 17\"LCD Hansol750D
Ventilatorov mam dost (tie 2 klasiky na tom vodnom, dalej: v predu 120x120, v zadu 80tka ledblue, aj s boku 80tka ledblue, chipset taky okruhly krpec s priemerom 50, a okrem standartu v zdroji dorobeny este jeden zo spodu 80tka 15mm – vsetky v prevedeni super silent), ale neviem co to s tym ma spolocne. Nie je problem ich vypnut (aj tak robievam, PCdlo mam v spalni). Takisto mam aj tunel, teda chystam, uz ho mam odskusany, musim ho len vhodne uchytit, tiez znizuje teplotu CPU, ale nemusi tam byt, tak ako aj ten ventilator 50x50 na pasive CPU. Tunel aj ventilatori mam skor kvoli tuningu ako OC. Ventilatori akurat upravujem na rychle vypnutie jednym tlacitkom aby som ich nemusel kazdy zvlast, nieco ako „TurboSilent“ tlacitko.
Co sa tyka tej teploty, tak je okolo 45° ked to mam nanajtichsom nadstaveni, s vypnutimi ventilatormi. Je to nepretaktovane (momentalne). Pretaktovane na 3000cku sa to zvysilo na 52 s ventilatorom na tom pasive a 57 bez neho. Ale furt na tych najtichsich otackach. Ked tomu vytnem tak to je mozno uz pocut a pre niekoho (audioPCfilov) by to mohlo aj hucat. Ale teplota zleze po case o cca. 6°. Ked pustim ventilatori zvysne tak to da zase nieco –3° (su tam hlavne kvoli cirkulacii vzduchu v skrini a tuningu). Teplota vody ma v preiemere od klasiky 24° po maximum 28°. Podotikam ze tym chladim len CPU. Videl som na nete aj prevedenie na chipset a VGA jednoduchym rozsirenim celej supravy o vacsi rezervoar vody (v jednom pripade aj pridanie pomocneho cerpadla kvoli zvyseniu prietoku vody). Pretoze to musi byt umiestnene v hornej pozicii, tak mali niektori urobenu hore na case dieru aby ta radiatorova 80tka tahala cisto cerstvy studeny vzduch, da sa hocico vymyslet a aj tie ventilatori vymenit za este tichsie aj ked podla mna uplne stacia su od Titanu z jeho silent serie.
Neviem preco sa Vam to nepaci, ani ci ste to uz videli alebo mali, podla mna to je sikovne a pohodlne riesenie., ale su to Vase nazori a tie Vam brat nebudem, len mi je luto ze b3nca od toho odhovarate, zvlast ked nema na drahsie prevedenie a na postavenie vlastneho sa neciti. Podla mna je to zaujimavy vyrobok s ktorim sa da spekulovat. A hlavne co sa mne paci, netrcia nikde trubicky a velke chladice (vid najnovsi Zalman, ale je uzasny), nepotrebujem pri PC kybel z vodou a tak. Aj ked taketo prevedenia sa mi moc pacia fandim im aj ich tvorcom. Tiez by som bol radsej keby som mal vodne urobene ako kupene (to nie je ono, nie je sa cim chvalit). Ale nemam na taketo veci cas, aj som volakedy zacal na niecom plne integrovanom v skrini pracovat ale... ten cas – rodina, skoda. Potom sa objavilo toto, tak som to odskusal (tiez ma odhovarali, ale bolo to presne to co som chcel plne integrovane a mobilne – kvoli lankam). Teraz sa hram s tunningom PC (...voda mi pod UV svieti a tak, svetielka, srandicky).
pokud se nevyznas ve vodnim chlazeni (nebo se jen nechce stavet vlastni) tak si kup alespon neco trochu "na urovni" (tim chci rict ze supervykonne vodni chlazeni to neni, ale svuj ucel to splni, je to totiz ,narozdil od toho Titana, aspon tiche), bud to vodnichlazeni.sk nebo aquacool.cz
AMD Sempron 2500+ 1750MHz | MB ASUS A7N8X-X | RAM Samsung+Kingmax 2x512MB 333DDR CL2 | Gigabyte RADEON 8500 Deluxe MAYA | Lynx L22 | Seagate Barracuda 120GB 7200rpm | DVD-RW LiteOn 812S | Enermax 365W | 17" LCD Acer AL732 | zvuk: Lynx L22+TOPDAC+DISPRE+3xDPA380SSE | ~ WaterCooled: CASCADE CPU blok by Radek-B, radiátor Opel Kadett '87, čerpadlo Eheim 1046 ~
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)