Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Ovladače na Audigi (1)

Standardní Ovladače na Audigi (1)

Slyšel jsem že ty od Creative nejsou nic moc , prý s jinými má mnohlem větší výkon (akceleraci) co je na tom pravdy??
    P4 Prescott 2.8GhzA FSB 640Mhz
    ASUS P4S800 BIOS 1.7 ,
    Barracuda 40GB+120GB, Audigi EZ
    256MB Kingston DDR 400Mhz CL2
    PixelView FX5200 @ 300GPU;435DDR

Standardní

Hlavne sou strasne zabugovany...

Standardní

to nevim,ja pouzivam ty webupdate_xxx (nevim co je to za verzi ale takhle se menuji),ty novejsi me delaj problemy...

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní Re: Ovladače na Audigi (1)

Citace Původně odeslal MR.AK
    Slyšel jsem že ty od Creative nejsou nic moc , prý s jinými má mnohlem větší výkon (akceleraci) co je na tom pravdy??
    No o takový ovladačích jsem nic neslyšel. Existují kX drivery (kx Project), ale ty právě prakticky žádnou akceleraci nepodporují a jsou zamřeny na kvalitu zvuku a hodí se spíše na poslech hudby či pro muzikanty, rozhodně ne k hraní her - nepodporují EAX, HW DS3D atd.
    Pak můžeš ještě použít spec. upravené ovladače z Audigy2 ZS - thread o tom je někde tu na fóru (myslím v Ovladačích). Ale nic tak božího to nepřináší - max trošku lepší zvuk a nová hejblata v mixéru.
    Osobně používám klasické Creative drivery pro Audigy1 - stažené z webu soundblaster.com. Poslední drivery podporují EAX4 (např. v Cmr4) a nenašel jsem na nich nějakou závažnou chybu.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání