Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Existuju nejake neoficialne ovladace k Via chipsetom

Member
    Vliv
    279

Standardní Existuju nejake neoficialne ovladace k Via chipsetom

Mam problem. mam dosku ABIT KD7 s VIA KT 400 a pri pocuvani mp3 alebo pozerani filmu mi obcas zatrha zvuk a pri filem aj obraz. je to dost neprijemne hlavne pri mp3, zatrha ho to vzdy asi na 1 sekundu, a niekedy aj viacej krat po sebe. no a neviem cim to je ale kamarat hovoril ze jemu to robilo tiez a dal tam nejake neoficialne ovladace na via chipset (asi nejake modifikacia HYperion). Existuje take nieco? dik

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no dle popisu to vypada, ze mas spusteny nejaky proces, ktery cas od casu pouzije preruseni a tudiz se to zasekne. doporucuju zkusit pred poslechem vyhazet takove veci jako MB monitory, sledovace site, antiviraky ( oblibeny norton2003 ), firewally...

take bych si projel pocitac od spyware a kouknul jestli nemas nejakeho vira pripadne mas nainstalovane zaplaty systemu.

btw co mas za procesor, zvukarnu a operacni system?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Mel jsem stejnej problem, zpusobovala to SB Live! Po nainstalovani patche http://www.georgebreese.com/sites/ge...ware/#CREATIVE je vsek OK.
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní Re: Existuju nejake neoficialne ovladace k Via chipsetom

Citace Původně odeslal Hezo
    Mam problem. mam dosku ABIT KD7 s VIA KT 400 a pri pocuvani mp3 alebo pozerani filmu mi obcas zatrha zvuk a pri filem aj obraz. je to dost neprijemne hlavne pri mp3, zatrha ho to vzdy asi na 1 sekundu, a niekedy aj viacej krat po sebe. no a neviem cim to je ale kamarat hovoril ze jemu to robilo tiez a dal tam nejake neoficialne ovladace na via chipset (asi nejake modifikacia HYperion). Existuje take nieco? dik
    Chipset s tim vubec nama co delat..... ))

Chyba je v Creative, a debilnich ovladacich, me to delalo taky, a delal mi to MP3 kodek (vymenil jsem MP3 za Elecard) a AC3, za to muzou ty ovadace, da te patchem (pro Creative karty) vypnout TURBO mod ovladacu a sve jede jak vinko !!!!

Creative uz nikdy !!! Kez bych sehnal Terratec .....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání