Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: vodni chlazeni na Sapphire X800XT PE

Standardní vodni chlazeni na Sapphire X800XT PE

Davali jste uz nekdo vodni chlazeni na nejakou X800 kartu?

Zajima mne, jaky blok na ni sedi, pouziti nebo nepouziti pasivu na pameti (jestli ano tak jake), a tak vubec. Diky

Standardní

Měl jsem vodníka jak na x800pro tak i ted na x800xt pci-e a v pohodě. Mám teda bloky od kpcool ale není tam co pokazit. Na paměti pasivy nemám ale ofoukávám je větrákem z boku. Myslím že tam sedne jakejkoliv blok dělanej na ati kartu.
    Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../

Standardní

Uchyceni je stejne jako u starsich modelu, takze by s tim nemel byt zadny problem.
    MB Epox 9NDA3+, CPU A64 3200+@?GHz, RAM 2x512MB A-DATA DDR566, VGA Sapphire Toxic RX800PRO@XT, Audio Audigy 2, HDD WD Raptor 74GB & Hitachi 7k250 160GB, DVD Pioneer DVR-108, Case YY-5601 + LCPower 550W, Cooling Water, Monitor Hercules 920PRO DVI, My OC Gallery

Standardní

Citace Původně odeslal Jiri Drak
    Uchyceni je stejne jako u starsich modelu, takze by s tim nemel byt zadny problem.
    aha, ja mam prave na PC2 Radeon 9800 SE s chlazenim AQ Cool (procesor + grafika + chipset) a chtel bych si dat vodnika i na PC1 (procesor + grafika).
    Kdyz jsem se na to dival, tak se mi zdalo, ze X800 ma jinak rozmistene otvory na uchyceni, jsou o dost dal od sebe, takze jsem si rikal, jestli to nebude problem

Takze diky vam obema za info

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání