Spustil jsem si Memtest a při testu č.5 to ukázalo ca 40.000 špatných adres. Znamená to, že jsou špatné? Program jsem měl puštěn jen na dva cykly.
Spustil jsem si Memtest a při testu č.5 to ukázalo ca 40.000 špatných adres. Znamená to, že jsou špatné? Program jsem měl puštěn jen na dva cykly.
Proč do toho šahat, když to funguje? ..... Proto
Nie nutne... moze sa jednat aj o daku nekompatibilitu medzi pamatami & doskou, mozes mat prilis tesne casovanie pamati, prip. doska undervoltuje pamate, atd... Treba skusit co najvolnejsie timingy, trocha zdvihnut voltaz, prip. znizit takt pamati (ci uz FSBckom alebo delickou). Ak nic z tohto nepomoze, potom je mozno naozaj ta RAMka vadna... no ako pozeram mas NForce2 chipset na doske, ten je sam o sebe dost priebercivy, co sa tyka pamati. Je teda vcelku mozne, ze sa "neznasaju" s Tvojou doskou.
Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400
Ale 40.000 chybných adres? kdyby byly 3 nebo klidně 10.
dyt to nic neni, bratrovi to delalo asi 100.000 za sekundu... jinak SISI to rekl asi presnePůvodně odeslal Tomas Skupa
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
Původně odeslal Commander
A jak jste to s bratrem vyřešili?
no asi mel nekompatiblni RAMky s deskou.. nebyl jedinej komu ta kombinace kravila. jeho ramky na mym PC jeli ok, stejne jako moje ramky na jeho PC. proste neco mezi nebem a zemiPůvodně odeslal Tomas Skupa
v CC vymenili za jinöu znacku
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
pomuze jen vymena,Seitecy jsou nekdy dost hnusny sunty.
seitecy jsou skutecne kus od kusu ( ja mel napr. jeden vybornej ).
a co do problemu. ten muze byt v trojuhelniku CPU, MB, RAM. stalo se mi jednou, ze mi deska hazela s jakoukoliv pameti chybu. s jinym procesorem bezela naprosto v poradku. a ten cpu s tema vadnyma pametma () doted bezi bez jakekoliv chybky ( stejne, jako ta deska nejspis > nevim, vratil jsem ji ).
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Tak jsem testoval paměti single a 30cyklů bez jediné chyby.Jdu je tedy vyměnit. Problém je jen v tom, že najednou celý systém XP je brutálně pomalý a často se restartuje. To dřív nebylo. No uvidím.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)