Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Jakej prenosnej MP3 prehravac cena/vykon/vydrz/znacka ???

Standardní Jakej prenosnej MP3 prehravac cena/vykon/vydrz/znacka ???

Nazdar lidi,

urcite to tu uz bylo milion-krat, ale proc si to nezopaknout

doporucte neco, co je v "rozumne" cenove relaci, hafo to vydrzi a neni to zase tak moc drahy. Pocitam s tim, ze medium bude normalni CD-R(-RW).

nejradeji bych pouze prispevky lidi co maji nejaky zkusenosti.

dik all,

gl
    [dance before the police come]

Standardní

Nevim kolik chces investovat ale skvelej je treba iRIVER iFP-340 za tech,myslim 3000Kč.Koupíš nabíjecí baterku Panasonic (1 stoji 140Kč)....nejakou nabijecku a vydrzi ti to tejden na plny koule.Zvuk super,modry podsviceni,bomba grafickej display a dalsi vychytavky.

Uptade firmware......tedka jsem tam mel treba 3D zvuk takze to paradne zni.......doporucuji

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

Na CD iRiver 550 - jasna volba.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní

Citace Původně odeslal Marek
    Na CD iRiver 550 - jasna volba.
    ale ten je trochu dooooost drazsi ...
    [dance before the police come]

Standardní Iriver IMP 1500

Mám Iriver IMP- 150 již asi 1/2 roku absolutní spokojenost, zvuk super a bez jediného problému. Cena tak kolem 2600,-- Kč. Myslím,že u značky IRiver se nemusíš bát, že šlápneš vedle. ahoj jfk
    Amd Athlon XP 1700+/2400+ 1,675 vc, Epox 8RDA3/Nforce2/768 mb ram ,HDD Seagate 80 gb,Powercolor Radeon 9500/9700 270/270-370/270,ZK Audigy, repro Genius 5.1,Lcd Ag Neovo F-417/17/,CD Teax 40x,DVD-R Toshiba 5112,3Dmark03 - 5039 bodů

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

U značky iRiver by neměl být žádný vážný problém od verze iMP-350 (SlimX) a vyšší (400,450,550) - ale jsou to celkem drahé kousky a pokud to potřebuješ jen na běžné přehrávání MP3, tak jsou dost zbytečné a navíc jejich výdrž je poměrně slabá (až 450 a 550 mají trošku lepší časy, ale konkurence je mnohdy lepší ) iRivery nižší řady (bez displeje na ovladači) jsou velké těžké krávy plastového vzhledu a často vržou.. Dost se také kazí jejich dálkový ovladač, kdy přestávají fungovat jeho tlačítka. U konkurence jsou tyto možnosti - z levnější jsou např. přehrávače Sony bez dálkového ovladače, které disponují také= vlastním formátem ATRAC používaným u MiniDisků, mají solidní hrací dobu a nabízí také FM tuner. Panasonic nabízí širokou řadu MP3 discmanů (mrkni na mp3store.cz) jak s dálkovým ovl. tak bez něj. Vyznačují se hodně dlouhou dobou reprodukce MP3/WMA i AudioCD. Vyšší modely (CT700...) jsou lehké a tenké, mají dalk. ovl. (který by ale mohl být pro někoho nedostatečný kvůli malému displeji; ale záleží na používání) a disponují také akumulátory (tenké) a nabíječkou.

Osobně vlastním Panasonic CT700EG-S už asi 1 rok a nemám s ním naprosto žádné potíže. Funkcí oproti iRiveru nemá moc, ale zase déle vydrží (což je pro mě rozhodující). Dokonce i 100s antishock je naprosto dostačující a ještě nikdy mi "necuknul"...

Takže záleží, kolik do toho chceš vrazit. Ať už ale vezmeš iRiver (SlimX), Sony nebo Panasonic, určitě neprohloupíš...Fakt záleží na penězích a na fcích, které očekáváš, potřebuješ...

EDIT: Tak jsem se díval na nové modely od Panasonicu, a musím říct, že vypadají fakt božsky (710 a obzvláště 810) Nevím...jestli není na čase vyměnit?!
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

Mam SONY DN-F611 ... som spokojny, 2000 mA/h baterky vydrzia 2 tyzdne pri par hodinach pocuvania denne, funkcii nie je vela - ale ma to FM tunner, jedina vec co mi vadi je trocha dost pomalsia mechanika ... hlavne ked dochadzaju baterky ...

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

No pokud chceš na CD, tak se ti nabízí ještě varianta 8cm CD... mám Verbatim MP3 8cm a naprostá spokojenost
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Senior Member mince Avatar uživatele UFo
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal Arteee
    No pokud chceš na CD, tak se ti nabízí ještě varianta 8cm CD... mám Verbatim MP3 8cm a naprostá spokojenost
    nema tenhle nahodou dost nizkou vydrz?
    Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A

Standardní

Citace Původně odeslal Arteee
    tohle je ale hrozná "hračka" kámoš to má, a leží mu to v šuplíku, aby to nerozbil-provedení je opravdu přišerné.. ale to jenom IMHO
    EDIT navíc to neni ani malý ani velký, to už bych radši bral MD (taky že jsem ho bral
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání