Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Floppyna - nefunguje

Junior Member
    Vliv
    269

Standardní Floppyna - nefunguje

Mám problém s disketovkou, pod WinXP SP2. Dříve jsem ji nepoužíval a po zapojení ji ve Windowsech nemohu užívat. Z hlediska hardware je vše v pořádku, už proto, že jsem z ní úspěšně nabootoval. Nemohu disketu ani naformátovat, přestože jsem z ní bootovat mohl, vždy jen hláška: "Systém Windows nemůže tuto jednotku naformátovat. Ukončete všechny diskové nástroje a jiné programy používající tuto jednotku a ověřte, není-li v jiném okně zobrazen obsah této jednotky. Poté formátování opakujte".
    Přirozeně žádný diskový/souborový nástroj zapnut není.
    Díky za jakoukoli radu

Member
    Vliv
    279

Standardní

Je to jenom napad, nerad bych se te dotknul, ale tuhle hlasku mi to hazi, kdyz mam disketu otevrenou v totalcommanderu a chci ji z nej formatovat. Neni to nahodou tvuj problem?

A co z DOSu pod windows si to zkousel?
    AMD XP 2700+@3100+ (2,2G=11*200 1,65V, odemceny) - watercooled, Eheim 1046, ASRock K7S8XE+ (Sis 748 + 964), A-DATA 512MB+1024MB (DDR400), Gigabyte 7600GS , Samsung Spinpoint 2504C 250GB, Lite-on DVD-RW 1633S, ASUS DVD-RW 2014L1T, Fortron FSP400 12cm fan, Kouwell 2*LPT, AVerMedia A16D Analog+DVB-T

Junior Member
    Vliv
    269

Standardní ...

Díky za radu, ale tento problém to není. U TC mi to sice také dělá, ale i když vypnu všechny programy a několik dalších procesů, tak si nepomůžu...

Standardní

neblokuje to nějaký firewall/antivir? popř. není v nějakém programu nastavena "jen pro čtení" ?
    PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání