Nazdar lidicky. Bracha otravuje ze chce vodnika (HORNY >> vitez UT v NEBUSICICH) Nevite o nejakym ne moc drahym ale dobrym? A kde ho hlavne koupim. Dikas.
Nazdar lidicky. Bracha otravuje ze chce vodnika (HORNY >> vitez UT v NEBUSICICH) Nevite o nejakym ne moc drahym ale dobrym? A kde ho hlavne koupim. Dikas.
Podívej se na : www.vodnichlazeni.cz nebo www.aquacool.cz.Původně odeslal lukaspre
![]()
podivej se jen na www.aquacool.cz to druhy nestoji ani za rec...
No ten www.aquacool.cz vypadá dost zajímavě, hlavně ta cena. Má někdo praktické zkušenosti?
Nemám s tím žádné zkušenosti tak se zeptám....
Jak často měníte vodu nebo jak to funguje?
Už jsem nad tím taky přemýšlel ale pro moje cpu to asi nemá smysl![]()
A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,
vodu menit max jednou za rok pokud budes mit uzavreny okruh !!
jinak to chladi hodne dobre ale chce to lepsi vymenik !!
jinak za tu cenu mas chlazeni ktery uchladi vsechno krom hodne modnutych sestav (napr.p4-2400@4200mhz pri 2,2 V nebo amd xp 1600+@3200+ pri 2,4 V)
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
No přemýšlel jsem o tom Aquacoolu.Akorát nevim jestli to má cenu přecházet z V7+ na vodu?Původně odeslal Voky
Samozřejmě do budoucna chci měnit procik atd....
Takže investice do budoucna?![]()
A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,
jj, tenhle system ma vyhodu v tom, ze se nejedna o ponorne cerpadlo a je to uzavreny okruh, takze udrzba temer zadna.![]()
Ja sem z V7+ s XP2000+ presel na vodu a nelituju toho. To tichoPůvodně odeslal Bukyn
![]()
Sice to XP uz nemam, ale i tak...
Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)