Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: 2xXP-home -> sdílení souborů přes LAN

Standardní 2xXP-home -> sdílení souborů přes LAN

Nepodařilo se to někomu zprovoznit? Mě oboje vindows píšou (při přístupu na druhý počítač v pracovní skupině), že nemám dostatečná oprávnění... Netuším, kde se ale oprávnění dají v home nastavit...
    -- under construction --

Standardní Re: 2xXP-home -> sdílení souborů přes LAN

Citace Původně odeslal Kaltas
    Nepodařilo se to někomu zprovoznit? Mě oboje vindows píšou (při přístupu na druhý počítač v pracovní skupině), že nemám dostatečná oprávnění... Netuším, kde se ale oprávnění dají v home nastavit...
    1) Co mam vyzkouseno: kdyz na druhem pocitaci udelas stejny ucet se stejnym jmenem a heslem - tak to bude fungovat. Heslo musi byt - jinak se tam nedostanes.

2) Pokud chces sdilet i bez hesla - nastav v ovladaci panely->nastroje pro spravu -> mistni zasady zabezpeceni -> mistni zasady -> moznosti zabezpeceni -> Ucty: omezit pouziti prazdneho hesla mistniho uctu pouze pro prihlaseni ke konzoli -> dej zakazat. Pak muzes sdilet bez hesla - ale ty ucty tam vytvorene byt musi.

3) Co nemam vyzkouseno: pokud povolis navic i ucet guest - budes moct sdilet a budou tam mit pristup vsichni uzivatele i z jinych windows (95,98, NT4.0, atd) bez toho, aniz bys jim vytvarel ucet.

Pomoci postupu 1) a 2) jsem dosahl toho, ze z Windows ME jsem mohl pristupovat bez hesla na sdileni ve WinXP prof.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání