Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Problem s interneto a samovolným menenim stránok.

Standardní Problem s interneto a samovolným menenim stránok.

Zdravim. V tejto oblasti som lama.

Mam problem samovolne sa mi otváraju rozne IE stranky na ktorych som nikdy nebol. Robi to hocikedy a zruši mi to aplikaciu ktoru práve používam. Dalej samovolne sa mi mení úvodna stranka v IE. A v zložke oblúbene v IE mi pribudaju rozne odkazy o ktore nemám záujem.

Na net som pripojeni cez WIFI použivam WIN XP profesional a AVG 7.0.
    AVG ma samozrejme najnovšiu databazu. A nič nenajde.

Prosim nepisať či som skusil vyhladávanie. NESKUSIL SOM lebo fakt sa v tejto oblasti neviznam a preto ani netušim čo by som mal hladať.
    CPU:AMD A64 3200@xxxx (240x10.0) hladič H20 - MB: EPOX 9NPA+ULTRA chladič H20 - RAM:2048MB APACER 500Mhz CL2.5 2,5V - VGA: MSI ATI X1800XT 512MB GDDR3 2xDVI/VIVO (Zatial bez úprav) - TV:DART TV LIVE - HDD:WD 250Gb SATA II 16MB CACHE - SOUND:Hercules Fortissimo II - NET:1Gb ON BOARD - DVDRW: PLEXTOR 712SA - DVD:Asus 16X - CASE:ATX 400W Uprava - Monitor:SAMSUNG SincMaster 957 DF

Standardní Re: Problem s interneto a samovolným menenim stránok.

Citace Původně odeslal Martin1
    Zdravim. V tejto oblasti som lama.

Mam problem samovolne sa mi otváraju rozne IE stranky na ktorych som nikdy nebol. Robi to hocikedy a zruši mi to aplikaciu ktoru práve používam. Dalej samovolne sa mi mení úvodna stranka v IE. A v zložke oblúbene v IE mi pribudaju rozne odkazy o ktore nemám záujem.

Na net som pripojeni cez WIFI použivam WIN XP profesional a AVG 7.0.
    AVG ma samozrejme najnovšiu databazu. A nič nenajde.

Prosim nepisať či som skusil vyhladávanie. NESKUSIL SOM lebo fakt sa v tejto oblasti neviznam a preto ani netušim čo by som mal hladať.
    http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=52946
    Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 2600+ / ThermalTake Volcano 7+ / EPoX 8K9AI / KingStone 256MB PC2700 / MSI GeForce4 440MX-8xAGP / WD800JB / EIZO L568

Standardní

Dik moc presne takéto niečo som potreboval.
    CPU:AMD A64 3200@xxxx (240x10.0) hladič H20 - MB: EPOX 9NPA+ULTRA chladič H20 - RAM:2048MB APACER 500Mhz CL2.5 2,5V - VGA: MSI ATI X1800XT 512MB GDDR3 2xDVI/VIVO (Zatial bez úprav) - TV:DART TV LIVE - HDD:WD 250Gb SATA II 16MB CACHE - SOUND:Hercules Fortissimo II - NET:1Gb ON BOARD - DVDRW: PLEXTOR 712SA - DVD:Asus 16X - CASE:ATX 400W Uprava - Monitor:SAMSUNG SincMaster 957 DF

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání