Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Obnova smazanych fotek z digitalniho fotaku

Member
    Věk
    42
    Vliv
    271

Standardní Obnova smazanych fotek z digitalniho fotaku

Problem: Presunul jsem sve fotky z fotaku do PC a par dni pote je nemilosrdne (samozrejme nechtene) smazal.
    Daji se obnovit nejakym softem na podobne zachrany HDD nebo jsem v ....
    Pro info: Ona karta je xDpicture Card 64Mb....
    Hromada šrotu...

Senior Member
    Vliv
    305

Standardní

Obnovit se to dá, pokud jsi místa, kde byla ta data uložená, už nepřepsal něčím jiným. Jsou na to i pěkné programy. Dlouho jsem to nedělal, takže si teď nevzpomenu přesně na jejich názvy (něco jako BadCopyPro, DataRecovery Utility apod...). Kdysi jsem o tom už psal v nějakém threadu, zkus ho najít, já jsem línej...

Edit: Podívej se třeba na stránky www.stahuj.cz, je tam celá kolonka věnovaná obnově dat: http://www.stahuj.cz/utility_a_ostat...je/obnova_dat/
    2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 M --- zɔ˙ƃuıʞɔolɔɹǝʌo
    0 P F 1 0 0 1 1 0 0 1 1 2 P F 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 P F 1 M --- oʌǝɹɔloɔʞıuƃ˙ɔz
    1 F P 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 F P 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 F P 0 X --- zɔ˙ƃuıʞɔolɔɹǝʌo
    2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 III --- oʌǝɹɔloɔʞıuƃ˙ɔz

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

http://www.digi-foto.sk/info/zachran...ovej-karty.php stahni si program restoration na ktory je v clanku odkaz, funguje 100% ak si na tu kartu este nic dalsie nefotil, pretoze fotku na karte zostavaju aj ked ich ty zmazes.Fotak len pred ich nazov prida znak ktory mu hovori ze miesto kde su, moze v pripade potreby pouzit, a samozrejme ich ani win ani fotak nezobrazuje z toho isteho dovodu(znaku $ pred nazvom.).
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Member
    Věk
    42
    Vliv
    271

Standardní

Dekuji pekne!
    Hromada šrotu...

Standardní

Stalo se nám něco podobnýho asi před dvěma lety na Silvestra,kamarád nechtěně smazal všechny fotky.Jde to obnovit vpohodě,pokud jak už tu bylo řečeno nebylo na kartu dále foceno a ty fotky přepsány novýma.Tenkrát jsme to udělali tak,že jsme stahli image té karty do poče a pak se udělal soft co rozkouskoval podle hlaviček fotek image na jednotlivé fotky.
    AMD Athlon XP 2100+,SOLTEK SL-75FRV,ATI Raden 9500 np 64MB,512DDR333,2xBarracuda V -80GB,Audigy1,sitovka 10/100,CD-RW-Teac,DVD-LG,19\"LG-F900P.....

Member
    Věk
    42
    Vliv
    271

Standardní

Tak se mi to podarilo
    Ale bohuzel jen s programem RESTORATION.
    Ostatni programy sice vypadaji (nejen vypadaji,oni takove jsou) profesionalne, ale vse to jsou DEMOVERZE tudiz s nimi obnova fotek nebyla mozna-jen nahled nebo ulozeni v jakemsi binarnim image....

Pouceni:Pokud si vas znamy chce na vikend pujcit vas digitalni fotoaparat a vy mate tuseni ze si chce vyfotit sve sexualni hratky se svou zenou, pujcte mu ho!
    Hromada šrotu...

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal BATMAN
    Tak se mi to podarilo
    Ale bohuzel jen s programem RESTORATION.
    Ostatni programy sice vypadaji (nejen vypadaji,oni takove jsou) profesionalne, ale vse to jsou DEMOVERZE tudiz s nimi obnova fotek nebyla mozna-jen nahled nebo ulozeni v jakemsi binarnim image....

Pouceni:Pokud si vas znamy chce na vikend pujcit vas digitalni fotoaparat a vy mate tuseni ze si chce vyfotit sve sexualni hratky se svou zenou, pujcte mu ho!
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní

Nezbyva mi, nez si zase jednou povzdechnout nad "pokrokem". V hloubce davnych 80. let jsem na tohle pouzival Norton-Utility, pozdejsi verze DOSu na to mely prikaz UNDELETE primo. Kdyz jsem se o tohle zacal zajimat okolo Woken, nasel jsem Udelete jen za kulaty. Kdo ma k dispozici kompletni MS-DOS 5.0 nebo vys, melo by to tamtudy jit taky.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání