Mam SATA disk 120 WD a pokazdy ,kdyz dam bootovat windousi z CD-ROM ,tak se mi to napise NTLDR nenalezen jeste nez skoci instalace XP.
Nejspis to bude nejaky spatny nastaveni v BIOSU ,ale nevim co.
Mam SATA disk 120 WD a pokazdy ,kdyz dam bootovat windousi z CD-ROM ,tak se mi to napise NTLDR nenalezen jeste nez skoci instalace XP.
Nejspis to bude nejaky spatny nastaveni v BIOSU ,ale nevim co.
Teď jsem to řešil taky. Pokud chceš mít systém na S-ATA disku na raidu musíš dát windowsům ovladače právě na ten raid. Při najíždění instalace stiskneš F6 a dáš tam disketu s ovladačemi na sata raid (stáhneš na ofic stránkách).
Nebo nastavit v biosu first boot jako sata.
Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../
V tomhle to nebylo. Ten disk byl sformatovany pouze na 20 Gb misto na 120 Gb. Myslel sem ,ze ho sformatuju pri instalaci XP , ale vzdycky nez se vubec instalace XP SPUSTILA ,tak to hodilo chybu NTLDR nenalezen a chtel restart. Nakonec se to vyresilo ,kdyz jsem se F4 dostal do RAID utility a sformatoval ho tam a pak sla instalace v pohode.![]()
Jinak dik za radu.
to snad ani neni pravda, nemyslis, ze to prehanis? http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?p=587006#587006![]()
![]()
![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Potreboval jsem to ,co nejrychleji ,tak jsem dal thread i tam,aby byla vetsi sance to vyresitPůvodně odeslal mISHA
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)