prosím o pomoc.Kdo z vás má v C nějaký program (myslím tím zdrojové kódy) client, server pro posílání souborů po síti za pomocí protokolu TCP/ip nebo UDP, popřípadě jiném.Prosím pošlete mi ho na novaktt@centrum.cz .Děkuji
prosím o pomoc.Kdo z vás má v C nějaký program (myslím tím zdrojové kódy) client, server pro posílání souborů po síti za pomocí protokolu TCP/ip nebo UDP, popřípadě jiném.Prosím pošlete mi ho na novaktt@centrum.cz .Děkuji
Hmm patri spis do prgani, ale budiz.
Druha vec je, ze kdybys nebyl linej, tak zjistis, ze na ceskym netu mas cely serial o prgani pro Linux i widle - klient i srv. Pouzij trochu invence.
treba http://www.builder.cz/cpp/
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
no o tomto seriálu jsem věděl.Ale pokud budu potřebovat např poslat 1 GB dat tak to asi nebudu načítat do paměti.a otamtuď posílat.Já již doma něco programuji a udělal jsem to tak, že načítám vždy jen část souboru, tu pošlu a na druhé straně to skládám.Jen by mě zajímalo jestli se to tak dělá.Že socket zozhraní dám jen kousky dat a o skládání a rozkouskování se starám sám.Nebo jsou na to nějaké funkce aby se o rozkouskování toho 1GB souforu staralo samo rozhraní socket.
Omlouvám se za svou neodbornost.Jsem totiž začátečník, samouk.
No a udp protokol-to jsem ještě nekoumal jak bych to dělal asi bych zaslal jeden kousek souboru a počkal na potvrzení a až pak poslal druhý kousek souboru atd.Ale zrovna u UDP nevím jestli je to takhle správně.
ten serial ma nekdo ulozeny ? momentalne co jsem to zkousel tak byl dostupny jen ten prvni dil...![]()
C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello
heh, a jakej je rozdil posilat to z pameti nebo rovnou z disku ? Kazdopadne se nemusis starat o skladani, jednoduse otevres socket a posles do nej libovolny data, na druhy strane z toho vylezou ve stejnym poradi, o to se postara nizsi vrstva.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
no např pokud budu posílat 10Gb soubor.tak ho asi nebudu načítat do paměti celý a pak posílat.Takže jsou možnosti tam nacpat vždy kousek a odeslat a na druhé straně skládat, neboodesílat rovnou zd isku a o to rozkouskování a skládání bych se nemusel starat.Ale jak se to posílá z disku opravdu nevím.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)