Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: jaký formát DivXu pro stolní přehrávače?

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní jaký formát DivXu pro stolní přehrávače?

Uvažuji o koupi DVD/DivX playeru. Už nyní si ale grabuju filmy. Do jakého formátu je mám grabovat, ať mám vyplněnou celou obrazovku?

720x576, nebo 768x576

Jedná se mi o zachytávání z TV tuneru, DVD přepaluju bez úprav

Standardní

do plneho bych ich radsej nedaval, inak do hocakeho 4:3, rozlisenie je len otazkou aku velku kvalitu chces, ale celkovo je to vacsinou akurat plytvanie miestom a lepsie je IMO mensie rozlisenie s vacsim dat. tokom ako naopak, 640x480 je luxus, 576x432 mi pride stale zbytocne velke, ale to je asi optimum pre 4:3 a velmi dobrej kvalite...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní Re: jaký formát DivXu pro stolní přehrávače?

Citace Původně odeslal Rado
    Uvažuji o koupi DVD/DivX playeru. Už nyní si ale grabuju filmy. Do jakého formátu je mám grabovat, ať mám vyplněnou celou obrazovku?

720x576, nebo 768x576
    Bez urazky Rado, ale podle tveho dotazu bych na tvem miste jeste radeji negraboval. Trosku si nastuduj navody na webu - zacni treba tady: http://puschpull.org/n_info.php

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní Re: jaký formát DivXu pro stolní přehrávače?

Citace Původně odeslal Carlos
    Citace Původně odeslal Rado

720x576, nebo 768x576
    Bez urazky Rado, ale podle tveho dotazu bych na tvem miste jeste radeji negraboval. Trosku si nastuduj navody na webu - zacni treba tady: http://puschpull.org/n_info.php
    Já ale myslel zachytávání z TV tuneru, špatně jsem to formuloval.... DVD negrabuju, mám DVD vypalovačku, tak je rovnou kopíruju celé.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání