Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Problem s restartem,teplota CPU...

Standardní Problem s restartem,teplota CPU...

Mam tri dny slozenej pocitac...vse default...
    1)Za predchozi dva dny se 4* resetnul sam od sebe...tak jsem pustil PRIME95,vydrzel v poradi 6,8,52,13 minut...GOLDMEM i pri Quicktestu nahazi dost chyb a to jsem ho nesledoval celej a MEMTEST taky hazi chyby...
    Myslite,ze je spatna pamet??
    2)Porovnaval jsem se spolubydlicim ve Speedfanu 4.09 chovani teploty...
    PROCESOR(Temp2) bez zateze:43-45°C , se zatezi: 55-58°C
    TEMP3 a TEMP 1 bez zateze:37-39°C , se zatezi i 50°C
    HDD 37-40°C
    Je bezne takovehle chovani?
    Co je ale nejvic zajimave: v grafu skace teplota meho CPU sem a tam klidne o 5°C...bez zateze i pri vypada graf jako pila.Zatimco u spolubydlice to jede jako cara...a pri zatezi to roste jako schody...(ma 1800+)
    Je to normalni?
    3)Kolik je normalni teplota pres leto?Zavrenej CASE,zadne vetraky navic.
    3)Jinak staci mi na tuhle sestavu zdroj 300W ? Je to s*acka od EC,ale priblizne ty hodnoty,co bejt maji,jsou...
    4)Vyplati se,kdyz mam Thoroughbreda(133) a pameti(200) jet synchro,kdyz mam nForce2?
    5)Jakou voltaz by mel mit ten procak?Ted mam 1.65 a to jedu default,to mi neprijde normalni...
    Dekuju moc za odpovedi,pac jsem lamka a tohle mi moc helpne...
    Tak to mi rve koule!
    *Acer Aspire Timeline 3810TZG + Creative I-Trigue 3400 ; cca 6hod.
    *Prestigio Nobile 157: Intel Centrino : Pentium-M 1,7G Dothan 2MB ; RAM DDR333 1GB ; HITACHI 80GB 5400ot. ; Radeon 9700 64MB ; SXGA+ 1400 x 1050 ; DVD+/-RW DL QSI ; 10/100MBit+WIFI ; CardReader 4v1 ; 4hod23minut

Standardní

Jet synchro se vyplatí vždy, větší stabilta, mě to padá když to dám asynchro a může to být zdrojem protože ti může dávat jiný napětí, to by vysvětlovalo to skákáni teploty. Nejdřív zkus hodit paměti synchro, zkus Prime95 a uvidíš.

Standardní

Mal som podobný problém. MEMTest skoro nikdy neprebehol. Nakoniec som vymenil chladič na CPU a od vtedy je všetko OK. Teplota pri záťaži: 42°C.
    MB: ASRock K7S8X R3.0 Hybrid Booster * CHIPSET: SiS746FX * CPU: AMD Duron 1800 (13.5x133) + Titan TTC-D5TB/CU35 * RAM: AM1® 2x128MB DDRAM PC 2700 333MHz CL2.5 * HDD: Samsung SpinPoint PL40 40GB * VGA: ATi Asus Radeon 9200SE/T 64MB DDR RAM, 64bit + CoolerMaster DXY-4C1XC + CoolerMaster ARC-U01 200/329@250/344 (ATiTool: 291/380) * DVD-ROM: Asus DVD-E616P * CD-RW: Samsung SW-252B 52x24x52 * SOUND: on-board (AC97) * LAN: on-board (SiS746FX) * OS: Win XP Pro Cz * 3DMark2001: 4.467 * 3DMark2003: 647 * Catalyst: 4.6

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

-> pokud nevis zakladni veci, tak NESKLADEJ pocitac!!!!!!!

1) muze byt vadna pamet/cpu(pripadne spatne chlazene)/deska
    2) teplota je relativne normalni pri nejakem nicmoc chladici. bezne chovani to neni ( spis bych rekl, ze mas chladic uvolneny a svou vahou a rotaci tam mirne klinka )
    3) zalezi na stroji, voltazi, chladici a ostatnich tisici podminkach
    4) vyplati ( viz. search )
    5) voltazi by mel mit defaultni a prijde mi to uplne normalni

jo a "lamko" ( pouze cituji ) > priste az se na neco budes chtit zeptat, tak NEZAKLADEJ dvoji dredy!!!
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Asi bych to viděl na ten zdroj. Tvoje sestava má asi celkkem slušnej příkon a 300W je poměrně málo (navíc EC! u něj nikdy nevíš, jak se zachová).
    U té teploty nevím co je co (ozn. TEMP moc nevypovídá). Předpokládám že hodnoty TEMP 2 (procák) budou brány z diody. V tom případě je ta teplota v poho.
    Barton 2500+ @ 3200+, ASUS A7N8X-X, 512MB/400MHz Kingmax, GF4 MX 440 :-(

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Ja to vydim na ten chladič ...som mal podobne problemi sam a aktualne to riesi aj kamarat. Skus podtaktovat CPU (Ked je LOCK, mu daj 100fsb a menej V-core), potom skus prebehnut tie testy. Ak bude v poriadku je to jasne a vymen ten sunt co mas na CPU (Mozno pomoze ked ho das dole a sponu trochu utiahnes. Pozor vsak aby si ho este bez problemov mohol aj nasadit.)
    Zdroj by som kupoval novy az potom co vyskusaš chadic, kamarat sa tiez tak unahlil a pritom novy nepotreboval.

@Opcom - Povedz my, ako niekto moze byt s 28 postami posthunter

Standardní

Citace Původně odeslal Semik
    Ja to vydim na ten chladi ...som mal podobne problemi a kamarat ma teraz tiez take daco. Skus podtaktovat CPU (ak je LOCK mu daj 100fsb) a skus prebehnut tie testy. Ak bude v poriadku je to jasne a vymen ten sunt co mas na CPU (dat ho dole a utiahnut sponu niekedy nemusi stacit..porripade je slby na to CPU)
    Zdroj by som kupoval novy az potom, kamarat sa tiez tak unahlil...a pritom to zdrojom vobec nebolo.

@Opcom - Povedz my, ako niekto moze byt s 28 postami posthunter
    První den jsem tak trošku blbnul Snad se bohové tohoto fóra nade mnou časem slitují
    Barton 2500+ @ 3200+, ASUS A7N8X-X, 512MB/400MHz Kingmax, GF4 MX 440 :-(

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání