Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: vyřešeno, lock

Banned
    Vliv
    0

Standardní vyřešeno, lock

jak vidíte v podpise, lehce předbíhám, už je mám i nařezané, ale chtělo by to nějakou oboustrannou pásku nebo teplovodivý lepidlo nebo tak doporučte

Standardní Re: Čím mám přilepit pasivy na GK?

Citace Původně odeslal Likedi
    jak vidíte v podpise, lehce předbíhám, už je mám i nařezané, ale chtělo by to nějakou oboustrannou pásku nebo teplovodivý lepidlo nebo tak doporučte
    když si odmylím search tak buď jak říkáš oboustranou lepící páskou nebo lépe kapičku vteřiňáku do růžků
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Banned
    Vliv
    0

Standardní Re: Čím mám přilepit pasivy na GK?

Citace Původně odeslal Commander
    když si odmylím search tak buď jak říkáš oboustranou lepící páskou nebo lépe kapičku vteřiňáku do růžků
    četl jsem, že vteřiňák nedrží...když to je Cu...a kde sehnat tu oboustrannou pásku?

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    276

Standardní

K*u*r*v*a ,cobak ses absolutne blbej ?
    skus SEARCH tohle se tu resilo aspon stokrat!!!!!!!!!
    jo, a search je v pravym rohu a je cervene zvyrazneny

P.S:ten dred na tvym miste smazu, driv nez te za nej servou admini
    a raci se koukni na vysledky search
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Banned
    Vliv
    0

Standardní

nejsem blbej jen jsem need help) protože jsem si nebyl jistej tím sekunďákem...

Standardní

nejsem blbej jen jsem need help) protože jsem si nebyl jistej tím sekunďákem...
    pokuď si nejsi jistý tak se zeptej v threadu kde se to řešilo (je jich asi sto a platí to obecně). nemusíš zakládat novej dred.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání