jak vidíte v podpise, lehce předbíhám, už je mám i nařezané, ale chtělo by to nějakou oboustrannou pásku nebo teplovodivý lepidlo nebo tak doporučte![]()
jak vidíte v podpise, lehce předbíhám, už je mám i nařezané, ale chtělo by to nějakou oboustrannou pásku nebo teplovodivý lepidlo nebo tak doporučte![]()
když si odmylím search tak buď jak říkáš oboustranou lepící páskou nebo lépe kapičku vteřiňáku do růžkůPůvodně odeslal Likedi
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
četl jsem, že vteřiňák nedrží...když to je Cu...a kde sehnat tu oboustrannou pásku?Původně odeslal Commander
K*u*r*v*a ,cobak ses absolutne blbej ?
skus SEARCH tohle se tu resilo aspon stokrat!!!!!!!!!![]()
jo, a search je v pravym rohu a je cervene zvyrazneny
P.S:ten dred na tvym miste smazu, driv nez te za nej servou admini
a raci se koukni na vysledky search
e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.
nejsem blbej jen jsem need help) protože jsem si nebyl jistej tím sekunďákem...
![]()
pokuď si nejsi jistý tak se zeptej v threadu kde se to řešilo (je jich asi sto a platí to obecně). nemusíš zakládat novej dred.Původně odeslal Likedi
Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)