Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: systém souborů RAW

Standardní systém souborů RAW

Zdravíím,mám problém a nevěděl jsem kam bych ho zařadil,tak je tady ) Mám harddisk kterej mi ukazuje ve Windowsech,že má sysstém souborů RAW a nevim co to je a jak se to tam dostalo.Nejde na ten HDD nic zapisovat ani číst.Prostě mrtvo.Nevíte o tom někdo něco??

Standardní

S tímto problémem jsem se nedávno setkal u "šuplíkového" disku u jednoho známého. Jak to mohlo vzniknout ani netuším...

Partition Magic nezabral, vše strašně dlouho trvalo, výsledek se nedostavil. Pomohl DOSový FDISK. Odstranil jsem oba oddíly, po restartu je tak PM kupodivu našel, ale už s tím šlo pracovat (odstraňovat, formátovat...)
    WS - iPentium D 945+ 3,4 GHz | self - made water cooling | Asus P5WD2 Premium | Transcend DDR2 2GB (2x1GB/800) | Matrox Millenium P650 | EIZO FlexScan L568 (17") | Hitachi HDT72250VLA380 (4x 250GB SATA2 - RAID 0 + 10) | LG GSA-4163B | Logitech Internet Navigator Keyboard | Logitech MX1000 Laser | Aver TV | Adaptec AHA 2940AU | CanoScan FS4000US | HP 930c | MSI Bluetooth USB |
    NB - Asus V1S

Standardní

Podívej se do sekce harddisky a hledej testdisk - je to program na obnovu ztracené partition, stáhni a vyzkoušej, než budeš formátovat.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání