Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Vkládání spec. znaků kombinací kláves - např. Alt+0252 = ü

Standardní Vkládání spec. znaků kombinací kláves - např. Alt+0252 = ü

Prosím o radu.
    Na PC s instalovanými WIN XP se mi při zadání kombinace Alt+... se mi zobrazí úplně jiný znak, než by měl být. Zajímavé je, že to takto funguje pouze v EXCELu a Outlook Expresu a textovém editoru, ve Wordu je všechno OK.
    Nesetkal se již někdo s tímto problémem?
    i7 860| MB - GigaByte P55A-UD5| RAM - DDR3 A-Data 4x2 GB, 1,6 GHz| GK - Saphire HD 4870| zdroj - ENERMAX Liberty 400 | DVD-RW Pioneer DVR-109BK, Plextor PX-760A, Samsung SH-S183A | HDD - Patriot 128 GB SSD, WD Raptor 70 GB, 2 x Seagate 400 GB SATA/300

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Nevím, třeba já si ve jménu píšu přehlasované u Alt + 129, velké Alt + 154.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

Pozri si, ci tie skratky sedia aj v charakter mape na to pismeno, na ktore to potrbujes a samozrejme nezabudni vybrat spravny druh. Casto pri inom type pisma su tie kody poprehadzovane, a je dost pravdepodobne ze v outluku pises nejakym inym pimom ako vo worde.

Standardní

Citace Původně odeslal e1
    Pozri si, ci tie skratky sedia aj v charakter mape na to pismeno, na ktore to potrbujes a samozrejme nezabudni vybrat spravny druh. Casto pri inom type pisma su tie kody poprehadzovane, a je dost pravdepodobne ze v outluku pises nejakym inym pimom ako vo worde.
    Při zadáváná Alt+xxxx nezáleží na tom, jakou máš znakovou sadu a typ písma (aspoň u mě ne).
    Typ písma je ve všech případech stejný.

Citace Původně odeslal Millisx
    Nevím, třeba já si ve jménu píšu přehlasované u Alt + 129, velké Alt + 154.
    To máš nějakou divnou znakovou sadu. Jaký máš OS?
    i7 860| MB - GigaByte P55A-UD5| RAM - DDR3 A-Data 4x2 GB, 1,6 GHz| GK - Saphire HD 4870| zdroj - ENERMAX Liberty 400 | DVD-RW Pioneer DVR-109BK, Plextor PX-760A, Samsung SH-S183A | HDD - Patriot 128 GB SSD, WD Raptor 70 GB, 2 x Seagate 400 GB SATA/300

Standardní

Zkus prehlasky zadavat pres pravy Alt + % (na CZ klavesnici). Na novejsich klavesnicich uz dokonce prehlasky i jsou.

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal Alf
    To máš nějakou divnou znakovou sadu. Jaký máš OS?
    Je fakt, že většinou je přehláska na každén klávesce, a když ne, tak mi to osvědčeně funguje nezávisle na OS.......

I v dosu
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

Citace Původně odeslal ms
    Zkus prehlasky zadavat pres pravy Alt + % (na CZ klavesnici). Na novejsich klavesnicich uz dokonce prehlasky i jsou.
    Zkusil jsem zadat Alt+% i Alt+%252 - stejný výsledek.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání