Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Telefonovani po internetu za NATem.

Member
    Vliv
    282

Standardní Telefonovani po internetu za NATem.

Zajimalo by me jestli existuje u nas nebo aspon nejak smysluplne ve svete(USA) sluzba/program co mi dovoli telefonovat po internetu a mit svoje pevne cislo,pokudmozno zdarma ci pokud by to bylo u nas v CR tak do par desetikorun mesicne za vedeni uctu.Tedka pouzivam Skype a mam vcelku slusnou lajnu na venkov (sdilenka 1Mb).Ten me slape dobre,ale jsem za natem tak nemam pevnou adresu.Pokud by byl nejaky programek pod Linux tak bych casem mohl dostat I pevnou,ale radsi bych aby to slo rozjet na nasem hlavnim servru kde bezi Linux a ma tudiz pevnou adresu.Proste neco co by me pustilo do opravdove tel. Site . Vcelku bych uvital I moznost mit takove cislo s USA volackou a po USA volat zadarmiko- ci si aspon zvolit Mesto/region a tam mit mistni hovor zdarma…kdysi tusim neco takoveho bylo.. .Tak tedy sam nevim co od toho muzu presne cekat,ale na Linux to byt primo nemusi idealne hlavni aplikace na nasem pristupovem Linuxu a kni se prihlasuji ja ze sveho Win. Klienta ev. Bych si to mohl dat I na svoji Lin. masinu co mi to doma routuje,ale uvidime…znate tedy nekdo neco jakse da lajna u nas ci pro USA vyuzit k volani pokud bych chtel i cislo?ale zase vic jak 60Kc bych asi za to mesicne davat nechtel…proste to skusit a dal se uvidi… .
    Dal jak je to trebas s Camerkou (mam Mustek GsmrtMini2) a samosebou jsem za tim natem a jak dostanu hovor i obraz po te lajne k nekomu v USA-videotelefon,je na to neco dobreho?Dik.

Member
    Vliv
    282

Standardní

To nikdo nic?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání