Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: BE6 II po výmene kondu blbne

Standardní BE6 II po výmene kondu blbne

Dal som na tom vymeniť jeden nafúknutý kondenzátor z inej dosky tá istá kapacita aj voltáž.Doska normálne šlapala, ale neskôr začala blbnúť: nabehne win dá sa snim normálne pracovať, ale po 5-10 min niekedy aj za štartu odpojí monitor a vypnúť sa dá len na zdroji.

Standardní Re: BE6 II po výmene kondu blbne

Citace Původně odeslal T182
    Dal som na tom vymeniť jeden nafúknutý kondenzátor z inej dosky tá istá kapacita aj voltáž.Doska normálne šlapala, ale neskôr začala blbnúť: nabehne win dá sa snim normálne pracovať, ale po 5-10 min niekedy aj za štartu odpojí monitor a vypnúť sa dá len na zdroji.
    Mozno ich bolo nafuknutych viac, vacsinou to neostava len pri jednom.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní

Ja som pred 2 tyzdnami menil kondiky na svojej Abit BE6. Bolo ich nafuknutych 10. Dokonca 3 z nich uz bolo aj vyficanych.
    Na default frekvencii mi isiel komp, ale pri FSB na 133 uz nie. Uz davnejsie mi rusil obraz -asi kolisanie napatia rusilo grafiku.
    No a teraz uz ide v pohode. Zatial som nezbadal problemy.

2 T182: Radsej tam daj uplne nove kondiky, nie z inej dosky. Pozri sa ci nie je nafuknutych viac. Ked nemaju presne tu kapacitu tak daj vacsiu, aj na vacsie napatie.
    Core 2 Quad Q8200 @ 3325MHz (1,28V) | Asus Maximus II Formula | Palit 9800GTX+ | 8GB A-Data 800+ EE | Noctua U12F | BenQ FP241W | Logitech MX518 | Logitech G11 | Logitech diNovo Edge

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání