Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: [Delphi 5] Nastavenie Compilera

Standardní [Delphi 5] Nastavenie Compilera

Zdravim!

Robil som jednu databazu v Delphi 5. Pouzivam tam Paradox databazu (*.db) a objekty v Delphi. Ked dam Build, tak mi vsetko facha, tak ako ma. Ale ked zoberiem skompilovane *.exe a *.db ku svagrovi (ten prog je pre neho), tak mu to nejde. Padne to v kernel32.dll (Win XP + SP1)

Kamos mi vravel, ze treba nastavit Compiler, aby do toho *.exe zaradilo vsetky komponenty, ktore som pouzil. Pozeral som Project > Options (ci tak nejako) a tam sa nastavuje Compiler, Linkder a Packages. Ale tu som skoncil. Som z toho blby.

Viete mi poradit, ako to nastavit, aby to zbiehalo na masinach, kde nie je nainstalovane Delphi 5? Je to dost dolezite. Diky Moc.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní bde

spis si myslim ze svagr nema nainstalovany BDE ( Borland Dabase Engine ), databazovi engine pod kterym jsi to zrejme delal.
    Žena zřídka kdy pochopí, že milovat ji věčně vůbec neznamená milovat ji bez přestání po celou tu dobu.
    M. Achard

Standardní Re: bde

Citace Původně odeslal zomm
    spis si myslim ze svagr nema nainstalovany BDE ( Borland Dabase Engine ), databazovi engine pod kterym jsi to zrejme delal.
    mas recht...uz som na to prisiel...bolo treba vytvorit instalaciu ach jo

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání