asi je to kravina, ale nemuzu na to prijit. Na TV se mi nevejde cely obraz co mam monitoru, kdyz zajedu na monitoru mysou do stran, tak se to na televizi scroluje. Snad nekdo pochopi, jak to myslim a poradi mi. Sem proste LAMA. diky.
asi je to kravina, ale nemuzu na to prijit. Na TV se mi nevejde cely obraz co mam monitoru, kdyz zajedu na monitoru mysou do stran, tak se to na televizi scroluje. Snad nekdo pochopi, jak to myslim a poradi mi. Sem proste LAMA. diky.
No musis nastavit vetsi rozliseni,alespon 800/600 nebo lepe 1024/768.Radim pouzit nejakou novejsi verzi TVToolu,staci verze 6 a vejs.Ty uz podporuji rozliseni 1024/768 a mas tam spoustu moznosti v nastaveni apod.Vyzkousej a uvidis.
![]()
Dum spiro, spero
TV jede na 800x600 a monitor máš asi hozenej na vyžší rozlišení.To se pochopitelně nevejde do TV.Tedy vlastně ještě záleží na rozlišení TvOut na kartě.To se dá taky měnit,ale většinou jen 640x480 a 800x600.Nový karty mají i 1024x768.Prostě měj rozlišení monitoru takové,jaké ti jde do TV.Pokud nevíš jak to na té kartě nastavit (TvOut),tak je jednodužší změnit rozlišení monitoru a zkontrolovat jak se to zobrazuje na TV.
Ale pokud zapneš v ovladačích "celoobrazové zobrazení" na sekundár (což je TV) tak je jedno jaké máš rozlišení monitoru,filmy se ti samy srovnají na Tv do správného rozlišení.
Intel Pentium D 805
AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
Leadtek FX 5700
tohle mi prave nejede. kdyz pustim film, tak je to taky velky. Budu muset teda upravit vzdycky rozliseni monitoru. Mam VGA GF4 Ti4200 128MB AGP 4x a je tam TV-Chip SAA7108.Původně odeslal Xfantasy
to je blbost řešit to takle složitě..........stáhni si nějaký novější ovladače a zapni Nvidia Nview a tam dou nastavit snad všechny parametry který to má(zvlášť pro monitor a zvlášť pro TV)
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)