Když je na nějaké stránce odkaz na obrázek,nebo zvukový soubor tak normálně by měla naskočit tabulka jestli ho chci stáhnout,nebo otevřít.Ale mně se zobrazí červený křížek. Dělá mi to u všech stránek
Když je na nějaké stránce odkaz na obrázek,nebo zvukový soubor tak normálně by měla naskočit tabulka jestli ho chci stáhnout,nebo otevřít.Ale mně se zobrazí červený křížek. Dělá mi to u všech stránek
Athlon XP 2500+ Barton (1,83Ghz),512 Mb 333,GeForce FX 5200 128Mb, 60Gb WD, ProView 17\" Win XP profeSSional, Playstation 2, GBC, MPIO ONE
mas to zakazane ve vlastnostech. zkus si nastavit default. anebo pouzivas pripojeni napriklad gprs a momentalne to blbne ( je moc dlouha odezva na vraceni pozadavku > prohlizec si mysli, ze to je nedostupne )
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
ve vlastnsotech to nemůžu najít
Athlon XP 2500+ Barton (1,83Ghz),512 Mb 333,GeForce FX 5200 128Mb, 60Gb WD, ProView 17\" Win XP profeSSional, Playstation 2, GBC, MPIO ONE
moznosti > upresnit > zobrazovat obrazky napriklad. jinak nevim IE nepouzivam.Původně odeslal mtrix
mas gprs ANO/NE? je to tvuj pocitac a nemas nastavene nejake restrikce ANO/NE?
NE,NE
Ale nastavením to nebude, problém je někde jinde
kdy to zaclo delat? nebo lepe receno za jake prilezitosti?Původně odeslal mtrix
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)