Odkial bere tato doska teplotu CPU?
Podla mna z jadra, pretoze v sockete som ziadne cidlo nenasiel![]()
Odkial bere tato doska teplotu CPU?
Podla mna z jadra, pretoze v sockete som ziadne cidlo nenasiel![]()
ASUS F3 series - powered by Core 2 Duo T5500 + Geforce Go 7300
Na mim MSI jsem taky žádné čidlo nenašel v socketu,ale je tam a to dokonce dvě!
Intel Pentium D 805
AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
Leadtek FX 5700
Tak to musi dobre zle merat teplotu, ked sa to nedotika CPU...
Ale mne sa zda moja teplota celkom normalna - 47C a heatsink je vlazny skoro az studeny, mam podozrenie, ze to meria z jadra![]()
Ak by si pouzival MBM tam by si videl teplotu jadra i na cpu , rozdiel je 10-15°C. To je ale vseobecne zname. Kde si doteraz ako bol , ked davas take o|o otazky ? Vsetko sa tu uz na 90% preberalo.Původně odeslal Snorri
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
2Ajtsi: Ja som to tu hladal, potreboval som konkretne pre moj model dosky a nic som nenasiel![]()
Nainstaloval som si MBM a rozdiel medti socketom a diodiu mam 2C![]()
Tak to mas potom zle nakonfigurovane,asi nemas vybraty ten spravny senzor v MBM.Na mojej doske je rozdiel evidentny- ked startujem CPU socket stupa od nejakych 18-20 pomaly na 24-28 a CPU diode hned ukazuje 45Původně odeslal Snorri
Asus A7N8X-X,Barton 2500+Box/9,5x205/,1024 DDR400 A-data CL2,5.,MSI NX6600 Diamond,
HDD Maxtor 30+40Gb.Sound Hercules Fortisimo III 7.1,Teac+Asus CDR+RW,Hyundai F790D,Chieftec Blue Dragon+Fortron300W/12fan/
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)