Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Este raz AC3

Standardní Este raz AC3

Uz som precital vela diskusnych prispevkov ale este stale sa mi nepodarilo rozchodit ac3 v divx. Mam zvukovku cmi 8738 najnovsie drivre od MSI 6399,vo winampe a v hrach mi funguju vsetky repraky, pouzivam bsplayer, film je 100% 5.1, cez bat subor mam zaregistrovane kodeky na iviaudio, v mixery mam zaskrtnute 5.1 alebo spdif, v bsp nastaveniach tak isto (skusal som vsetky kombinacie), ale vo vlastnostiach filmu sa stale neda zaskrtnut 5.1 alebo spdif, zvuk ide na vsetky repro ale nie ac3.
    V com moze byt problem?

Standardní

To same mi dela Audigy, resim to tak ze nejdrive pustim film bez AC3 a pak teprve AC3 pustim, pokud pustim prehravac (bsplayer) i s AC3 hned na zacatku hraje to jen stereo na 4 repro. Pak se to da zapnou na AC3, tak ze zkousim menit nastaveni (4repro, dolby surr. atd..) az se to tam objevi.

Standardní

korock: zkus nove ovladace primo od C-Media (zda se mi, ze mi to AC3 skutecne hraje - mam Zoltrix se stejnym cipem), jestli se ovsem nepletu, hi hi hi
    Chipset od nvidie = same trable.

Standardní

Totter: Myslim ze to bude problem len audigy, ja som skusal vsetko mozne aj to co si radil ale stale nic.

Sam Hawkens: Ovladace od C-Medie radsej ani nebudem skusat po poslednych skusenostiach. Najviac sa mi osvedcili tie od MSI. Inak uz som mal nainstalovane snad vsetky. Takze ovladacmi to asi nebude.
    Mozno ze sa ti to naozaj len zda pri "enable virtual 5.1 speakers and reverbation.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Podporuje CMI 8738 AC3?
    Založil ukr v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 04.06.2004, 10:31
  2. Problem s AC3 zvukem - uz nevim co s tim...
    Založil Keekus v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 05.05.2004, 09:54
  3. KX drivery a praskani pri AC3
    Založil tesla v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 30.03.2004, 13:17
  4. AC3
    Založil Kluzo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 16.10.2003, 13:47
  5. Po namontovani pasivov na pamete este viac artefaktov??pomoc