Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Nejde install WinXP ze SATY

Senior Member Avatar uživatele Valhalla
    Věk
    37
    Vliv
    277

Standardní Nejde install WinXP ze SATY

Nedavno jsem si koupil Barcu 7200.7 80GB s 8MB cache samozrejme pres SATU. Toho Samsunga sem hodil na sec. a chtel jsem, abych si konecne dal XP na Barcu a aby to bootovalo z neho, bohuzel pri spusteni installu pres f11, se mi vobjevilo vokno, ze nejdou prcist nejaky soubory, CD je orig. multilic(pro matcinu firmu), pritom pres tu PATU jeste pred tejdnem jelo. Nechapu, pak sem skousel i v jinym PC a tam to jelo. Nema nekdo podobnej problem,
    猿も木から落ちる。

MacBook White 2010, 5GB RAM, 250GB disk
    Yama-jii: Asus 6738RB (1,6GHz Dothan, 1GB+192MB RAM, 9100 IGP (64MB)
    mobility provided by HTC Wizard (T-mobile MDA Vario I version)

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

No Seagate SATA disky maji pry jako jedine nativni SATA (elektronika) ostatni disky maji navic elektroniku na konvert z PATA. Mozna je to nejaka nekompatibilita. Co to mas za radic ?
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Senior Member Avatar uživatele Valhalla
    Věk
    37
    Vliv
    277

Standardní

Citace Původně odeslal VOiD
    No Seagate SATA disky maji pry jako jedine nativni SATA (elektronika) ostatni disky maji navic elektroniku na konvert z PATA. Mozna je to nejaka nekompatibilita. Co to mas za radic ?
    Standatrni, co byl uz na desce, ten co je na chipsetu(ICH5/ICH5R), nejsem ted doma. Widle uz sem sice uspesne nainstaloval, ale mam jeste problem, predtim sem to resil, ze tam zustala jen ta SATA + DVD + CDRW, samotny to bootuje v pohode, akorat kdyz tam dam tu 40 PATU, tak se to v tom booting logu(myslim jak tam beha carka) se sekne, trva hodne dlouho, a nic, loaduje, loaduje, ale disky nepracujou
    Kruci, chtel jsem neco novyho, a vono tohle .
    PS. Dneska se mi jeste stala dobra haluz na PC - na MSI533FB to v pohode prezvejko 2,8GHz(800), , jelo to na tech 2,8, akorat nesel restart, po restartu to tuhlo, vypnout , zapnout OK, i vysledky tomu jakz takz nasvedcovali, tomu se rika haluz
    猿も木から落ちる。

MacBook White 2010, 5GB RAM, 250GB disk
    Yama-jii: Asus 6738RB (1,6GHz Dothan, 1GB+192MB RAM, 9100 IGP (64MB)
    mobility provided by HTC Wizard (T-mobile MDA Vario I version)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání